Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 9 ноември 2016 г.

Що е народ-курва или подхлъзна ли се Б.Борисов към неминуемата си гибел?



Б.Борисов фактически призна в интервюто си, че вече е спазарил предаването на президентския пост на България на БСП - и, фактически, на Путин. Можем на това основание да допуснем, че БСП пък му е обещало да го крепи на власт още некоя и друга годинка.

От интервюто му също така се разбра, че кукловодите са го принудили да почне да отстъпва постепенно властта на следващия, на новия пръв оправяч - на "господин Слави Трифонов", както он лично величаеше чалгаря на республиката ни. Чака ни значи първо "голема коалиция" по германския модел, а после господство на новия "пръв оправяч" таваришч Славчо Учиндолский, верен слуга на руско-българската ченгесаро-кагебистка мафия.

Борисов неудържимо се подхлъзна към тоталната си гибел. Така политически беше погребан преди него и Симеон. Който се свърже с великата дърта блудница БСП и започне да й рипа на хорото загива неминуемо.

Въпросът е: под диктата, под тиранията на мафията ще оцелее ли все пак България? Ще оцелее при едно условие: ако толкова пъти изнасилваният народ престане да спи.

Един народ, който допуска да бъде изнасилван толкова много пъти и то вече в спящо състояние дали пък не се е превърнал вече в народ-курва?

ДОБАВКА: Боко успя да развие и ето това забележително и прекалено показателно разсъждение: референдумът на "господин Слави Трифонов" бил в подкрепа на господството на олигархията, но той въпреки това щял да подкрепи предлаганите чрез него "реформи"! Ризова щеше да падне от толкова сърдечното признание, че самият Боко служи на същата тази олигархия и го попита защо все пак подкрепя нещо, с което уж не е съгласен? Забелязахте ли този момент от интервюто? Боко смутолеви нещо, но пак каза, че ще подкрепи инициативите на "господин Трифонов", които били в услуга на олигархията (и мафията). Аз лично по-чистосърдечно признание от страна на самия Боко че е слуга на мафията-олигархията не бях чувал. Но малоумният електоратец забеляза ли това признание? И може ли да проумее що то означава?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

2 коментара:

Анонимен каза...

Аз по-умен ли съм от 3,5 милиона българи - не съм, каза премиерът
Ми като не си, как искаш да ги водиш, като се носиш по течението им ли?

Капка Вачева

Анонимен каза...

Няма гибели и подхлъзвания, всички тези марионетки се използват според нуждите на стратегията и довреме и станат ли ненужни, просто се захвърлят като непотребна вещ.