Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 9 ноември 2016 г.

В лицето на Тръмп руснаците си намериха майстора - обаче още не са го осъзнали!Таваришч Путин колко много ще пати от Тръмп едва ли може изобщо и да подозира в този момент! :-) Отдавна е нужен един наистина твърд републиканец (особено след толкова мекушавия Обама!) да даде на Москва да разбере кой командва парада в света!

Разгащилите се руснаци съвсем скоро ще бъдат обуздани...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Определено това ще се случи.

Томи Томев

Анонимен каза...

Сигурен съм!

Petar Petrov

Анонимен каза...

На Путьо много скоро ще му замръзне усмивката! Ще трябва или да си обира крушите или ще яде тоягата и то голяма!

Chavdar Kamenarov

Анонимен каза...

Точно така е и именно затова опасността от голяма война, и то още преди инаугурацията, е по-голяма от всякога. Руснаците на думи наистина подкрепяха Тръмп и сега ликуват, докато целият останал свят – и леви, и десни (!) беше за Клинтън, повярва в собствената си пропаганда и сега не може да повярва на случилото се. Само че имам основание да мисля, че за разлика от руския народ, руските елити в действителност тайно се надяваха на победа на Клинтън.