Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 1 декември 2016 г.

Очаквам свиден коледен или рождественски подарък!



Искам да съобщя една радостна новина: току-що директорката на ПГЕЕ-Пловдив, училището, в което работя като учител по философия, ме извика в кабинета си и в присъствието на свидетели ми предостави за подписване документ, с който иска от мен писмено становище за това дали имам някакви основания за защита от уволнение (въпросният документ не ми беше предоставен), сиреч, иначе казано, този документ е завършващият акт на процедурата, с която завършва подготовката за моето ново опраскване (уволнение)!

Очевидно, както и предполагах, тя наистина се подготвя за този величав миг на пълен реванш над "толкова неправилно мислещия" учител по философия Ангел Грънчаров - като явно се старае заповедта за новото ми поредно уволнение да ми бъде връчена под формата именно на коледен или рождественски подарък; тя обича на такива величави актове в своето директорско битие да придава подходящата тържествена форма и пр. (предният път ме уволни няколко дни преди празника 24 май, пак предпразнично извърши този толкова важен за показването на величието на нейната власт акт!)

Заявих й че ще ми се наложи да се консултирам с адвокат и тогава ще реша дали да подписвам документа. Разбира се, това няма значение, щото тя ще докаже момента на връчването с подписите на свидетелите, които нарочно предварително беше поканила на церемонията.

Тъй. Ще ми се наложи за пореден път конфликтът ми с въпросната властваща особа да бъде решаван на ниво съдебна власт. Такъв, дето се казва, е животът. В нашата така приказна страна МУТРОЛАНДИЯ.

Апропо, едно друго мое съдебно дело предстои да се гледа на ниво Европейски съд за правата на човека. С тази директорка се налага да претворим в живота великия лозунг на непрежалимия другар Тодор Живков ДЕЛА, ДЕЛА И САМО ДЕЛА!

В скоби казано, като стана дума за Тодор Живков държа да отбележа, че въпросната директорка била снаха на сестрата на Георги Атанасов, последният министър-председател от ерата на същия този толкова непрежалим за народа другар Тодор Живков Правешкий...


ДОБАВКА: Въпросният документ, с който завършва "документалната подготовка" за новото ми опраскване, пардон, уволнение...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

11 коментара:

Анонимен каза...

Не е за харесване... Тъжно е ! Успех в борбата с тази директорка.

Цветелина Стойчева

Анонимен каза...

Приятелю, много съжалявам. Ние сме вътрешни емигранти. Образователната система е под пълен контрол на комунистите. Това е гаранция за пълното унищожаване на България. А място за такива като теб не е предвидено в държавната машина. Трябва да намериш друг начин да будиш заспалия народ.

Jordan Trenkov

Анонимен каза...

С комунисти е трудна борбата. Но тъй като са прости, рано или късно, губят.

Митко Димитров

Анонимен каза...

Абе, ей! Ти си луд човек, бе! По-мъдро е да си направиш харакири. ПЪРВО: Не се спори с началник. Ако началникът ти каже "Небето е розово!" може само да се усмихнеш и да кажеш "Да, шефе, розово е!" А ако ще се правиш на принципен, иди и го боядисай, за да е розово.

ВТОРО: Началникът ти е жена? Виж по-горното и го умножи на втора степен. Жените не признават логика! Имам една приятелка, която казва така "Аз с мъже не споря. Те никога не се оказват прави."

Сега представяш ли си къде си се наврял?

Пенк Ом

Анонимен каза...

Това от една страна трябва да ви говори, че във всяко отношение сте на прав път и вътрешно се усмихнете. От друга страна, човек трябва да работи и това е проблем, но няма страшно.

Лили Пеева

Анонимен каза...

Евала, г-н Грънчаров! Завиждам ви на силите за борба!

Iaden Van Der Burena

Анонимен каза...

Дано да се справиш и с тази битка Ангеле! Но си пази здравето, че не си струва да го губим заради такива директори

Тодор Марков

Анонимен каза...

Ангеле, пази си здравето , приятелю ! Знаеш моята учителска одисея , приключих я с два инсулта и разклатено здраве.......Успех в битката , Боецо , с теб съм !

Атанас Ганчев

Анонимен каза...

Много е лесно да се усмихне и да махне с ръка, но е интересно какво ще яде той и семейството му - казано малко грубичко. Така че комунистите са нагли защото никой с пръст не го бутна през последните близо вече 30 години. Само комунист-атеист и сатанист може да спретне такъв номер и то точно преди Рождеството! Ужас, ужас, ужас! Просто гадна работа!

Kamen Velinov

Анонимен каза...

Чест Ви прави, че им се опъвате ! Успех !

Nikolov Konstantin

Анонимен каза...

Пази се. Нужен си ни. само това ще кажа.
Томи Томев.