Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 8 декември 2016 г.

Интелектуалци от София подкрепят протеста на учителя по философия А.Грънчаров


Група граждани, учители, поети, фотографи, режисьори и сценаристи заедно с Кауза "Събуди се!", София в знак на съпричастност с протеста на учителя по философия Ангел Грънчаров от Пловдив Ви канят на:

СРЕЩА С ПРИЯТЕЛИ

Поезията в подкрепа на исканията от гладната стачка на учителя Ангел Грънчаров

Утре, на 9 Декември 2016, петък от 10.30 ч. пред централния вход на Професионалната гимназия по електротехника и електроника (ПГЕЕ) гр. Пловдив, на бул. "Пещерско шосе" N 26.


В програмата:

Представяне на книгата "Зануляване" на поета и скулптор Вихрен Михайлов.


Музикално-поетична импресия на поета-фотограф и режисьор Косьо Николов.

Свободна дискусия с участие на Николай Колев - Босия.

Водещ: Иван Радичев - Кауза "Събуди се!", София.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И ВИЕ НА АКЦИЯТА ЗА СОЛИДАРНОСТ! ПЛОВДИВЧАНИ, ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ НЕ ВИ Е БЕЗРАЗЛИЧНА СЪДБАТА НА БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ И ОБРАЗОВАНИЕ! И ЧЕ НЕ ВИ Е БЕЗРАЗЛИЧНО БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: