Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 14 декември 2016 г.

Мафио, късметлийка си ти: случила си на народ!!! Блазе ти!



Ще кажа нещо, което може да изглежда крайно грозно, но за сметка на това си заслужава да бъде поне осъзнато: добре че се случват такива трагедии от рода на тази в Хитрино - щото иначе как можехме да разберем, че имаме толкова състрадателни, добри, добродетелни, човечни, готови да пожертват всичко за народа си управници! Бойко Борисов в Хитрино, не знам дали забелязахте това, просто бликаше от доброта, от любвеобилност, от жертвоготовност и от щедрост - особено когато пред него така мило жужаха камерите на телевизионните репортери. Той направо се разтапяше от доброта и от чувство на неподправено, тъй да се рече, състрадание и участие!

Всички ний си спомнихме онези паметни времена, в които героят от Банкя беше себеотрицателният и безумно смел главен секретар на МВР, който пръв пристигаше на поредното местопрестъпление, едва ли не собственоръчно надяваше белезниците на престъпниците и пред пред умилените телевизионни репортерки повтаряше незабравимите думи, които разтопиха дори и най-коравото българско сърце: "Я ги фащам, они ги пущат!". И така, спомняме си, он влезе така дълбоко във всеко българско сърце, че още не може да излезе оттам.

Но да си завърша мисълта: та значи като гледам тия умилителни картинки на толкова сърдечно страдащите по народа си управници дори взех да се питам: дали пък некой нарочно не е устроил този предколеден гърмеж в Хитрино и също така изпепеляването на половината село само и само за да може да се даде възможност на наште управници да ни покажат отново колко добри сърца имат?!

Питам, ала отговор на ща: ето, вече ефектът е постигнат, отново имаме такова монолитно единство на малоумен доверчив народ и власт, на което даже и вечни недоволни критици като мен се удивляват - майчице, колко е лесно да се управлява лековерен народ като нашия!

Мафио, късметлийка си ти: случила си на народ!!! Блазе ти!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Нови избори, БТВ с нов собственик. На теория "прозападна" или американска телевизия, а в реалност .....Честит Ви нов собственик. Пента Груп, дори не се крият за свързаността си с Русия. До тогава ще гледате Орешарски по сутрешните блокове и всеки който Пеевски сметне за нужно.

А Борисов се е съгласил - мълчаливо. Нали Решетников вече го хвали. Това и сигурен признак, че Борисов е опасен за здравето на българската демокрация. Абсолютно недопустимо е да използва трагедията в Хитрино постоянно да е в кадър с раздаване на обещания за благоденствие в бъдеще време.

Малко елементарно човешко приличие и срам.

Първо има застраховка, след това има средства от ЕК, след това има обещания на строителите за новите къщи, след това има милиони от правителство. Сметнете до този момент това са над 40 милиона лева - давате ли сметка каква е тази сума по отношение на бюджет за възстановяване. Тези хора дават ли си сметка колко грозно е всичко това - смърт, трагедия, но политикът няма почивен ден - там в Хитрино на фона на нещастието на хората вече водят предизборна кампания!?
Да не се очудват на резултатите - такъв протестен вот се надига, че ще помете всичко.

Питайте синдиците на КТБ какво получиха от Виваком сделката!? Нищо - пландежки грабеж. И това също не може да стане без тандема Борисов - Пеевски. Ако искате Пеевски да не може да граби повече, сменете Борисов.

С тези хора никаква корупция не може да се пребори - защото те са източника и пазителите на корупцията.

Затова си опичайте акъла и подкрепете всеки друг но не и статуквото.
С този елит - борба с грандкорупцията, която Ви прави бедни и реформирана и възродена България няма шанс да получите.

Ilian Vassilev

Анонимен каза...

Глупости, но едно си баба знае, едно си баба бае: точно обратното е вярно, българите са крайно недоверчиви и на всичко гледат с подозрение, а колкото до политиците, те не могат да ги понасят и затова масово не ходят да гласуват. Искам обаче да Ви напомня, че Вие самият гласувахте за кандидатката на БМБ Цецка Данговска, така че казаното от вас за лековерния народ се отнася най-вече за самия Вас.

Анонимен каза...

Всички други народи в Европа се оказаха много по-лесно манипулируеми от българите.

Анонимен каза...

А Александър Цанков каза точно обратното в мемоарите си: че българският народ се управлява НАЙ-ТРУДНО в Европа. Но кой е Цанков, важно е какво мисли А.Г.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч кагебисткий пропагандист, за вас, таваришчите от КГБ всичко е наопаки на истината, понеже самото КГБ живей на Луната, ама от опаката й страна. Оттам вероятно всичко се виж да съвсем наопаки на истинското положение. Вий от КГБ слабо се вълнувате от истината, важното е само да вредите. За това ви плащат де.

Анонимен каза...

Какво КГБ, какви 5 лева? Най-добре е да питате самото КГБ дали българите се управляват толкова лесно. Ако беше толкова лесно, още щяха да си управляват Желю Митев, Андрей Луканов, Петър Младенов, Димитър Попов и Любен Беров. Да, ама не. На КГБ непрекъснато му се налага да прави нови и нови проекти и да вади нови и нови шутове, за да баламоса за известно време българите, че по едно време му се наложи дори цар дори води в България, за да го направи за посмешище на цял свят именно защото има ПОСТОЯННА ОПАСНОСТ ДА ИЗПУСНЕ КОНТРОЛ НАД ПРОЦЕСИТЕ В БЪЛГАРИЯ.