Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 9 декември 2016 г.

Само някои факти за последните медийни манипулации, граждани нека сами да си правят изводите



На 7 декември т.г. по тази национална телевизия излъчиха кратък репортаж на ето тази тема: Учител обяви гладна стачка като протест срещу образователната система. Повече по този въпрос в телевизията не се говори. Съвсем малка част от заснетия от репортера материал е излъчен по нея.

На 8 декември по същата телевизия в сутрешното предаване огромно внимание се отделя (с директно включване) на ето тази кой знае как "изскокнала" от небитието "важна" новина: Има ли тормоз в училище „Димитър Матевски” в Пловдив?. Нима не ви прави внимание фрапиращото дребнотемие - ако се сравнят двата случая?!

Правете си сметката кое от двете събития заслужава повече медийно внимание и дали в случая нямаме хубав пример за това как обществено важна тема бива заменена с "пикантна сензация", с оглед обществото да бъде предпазено от разговор и от размисъл по наистина важните проблеми в българското образование.

Заснетият пък от конкурентната телевизия (НОВА тв) материал изобщо не беше излъчен! Явно там цензурата е на голяма висота. Там още по-ефективно се стараят да предпазят обществото ни от размисъл и от разговор по наистина важните и наистина големите проблеми в българското образование. Вместо тях обаче редовно ни поднасят псевдопроблеми и там дефилират псевдогерои като Динко, като Перата, като Пищова, като Петното и прочие. Това също говори и показва много! Виждате сами какви са медиите в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ.

Толкова. Давам само фактите, без кой знае какви констатации. Българските граждани нека сами да си правят изводите.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: