Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 20 декември 2016 г.

Из историята на нравите в тъй приказната страна Мутроландия: обран съм до шушка в парично отношение от директорката на ПГЕЕ-Пловдив!



В навечерието на Рождество Христово съм опраскан жестоко, иначе казано, обран съм до шушка в парично отношение от директорката на ПГЕЕ-Пловдив, тя има добрината да ми наложи запор на банковата сметка, с която получавам заплатата си; сметката, както забелязвате, е обрана изцяло, даже е с близо 650 лева "на червено", т.е. кардинално съм лишен от каквито и да било средства за съществуване за период от поне два месеца!

Виждате, отмъщението си го бива, то изцяло отговаря на нивото на нравите, характерни за нашата тъй приказна страна МУТРОЛАНДИЯ...

ДОБАВКА: Опит да си изясня нещата в телефонен разговор с взискателя Ст. Анастасова и с служители на частния съдебен изпълнител Росен Раев:


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Анонимен каза...

По-добре идете на работа, вместо да се оплаквате. Работен ден е, а сте си вкъщи. На какво прилича това? Нормалните трудови хора работят.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, в болнични съм. "Нормалните трудови хора" боледуват ли изобщо?! :-) Между другото съм работил непрекъснато като преподавател по философия 33 години... Вие колко години сте работила?

Анонимен каза...

сам си си виновен, голяма уста, която изрича обиди... каквото си си заслужил си го получаваш

Ангел Грънчаров каза...

Какви обиди, другарко, съм изрекъл?!

Анонимен каза...

Смисълът на живота:

http://images.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com%2F_MAIDScDNy6I%2FTJE8LnUVyyI%2FAAAAAAAAF14%2FDz0ByWj4oAE%2Fs1600%2Ftretm%25C3%25BChle.gif&imgrefurl=http%3A%2F%2Falles-schallundrauch.blogspot.com%2F2010%2F09%2Fdas-leben-eines-freien-menschen-in.html&h=500&w=432&tbnid=G3TTK8I5k2WYAM%3A&vet=1&docid=IJdTkHYr2cbd6M&ei=3zJZWN7UEsTkaKS2vpAI&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=399&page=0&start=0&ndsp=19&ved=0ahUKEwiewP-D8YLRAhVEMhoKHSSbD4IQMwgsKBEwEQ&bih=642&biw=1280

Анонимен каза...

"По-разумно да приемем, че не сме сами във Вселената", а също, че и комуноидите не са сами и техните високотехнологични Вселенски събратя/съдругарки оказват своето зловредно влияние върху Земните дела и в частност и върху събитията в една отделно взета образователна система!Нещата ескалират - очакват ни драматични събития!