Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 18 декември 2016 г.

Бравос за избора ви на "политик на годината", другари и другарки руско-ченгесарски мекерета, избиратели и медийни мерзавци!




Кратък мой коментар: Избраха за "политик на годината" човек, който изобщо не е никакъв политик, а е просто едно подставено лице, на което кукловодите възложиха да извърши някоя и друга мерзостчица, с която да предаде националните интереси на държавата си на една Империя, която пък е доказала, че е най-големият душманин на българската свобода и независимост! Бравос за избора ви на "политик на годината", другари и другарки руско-ченгесарски мекерета, избиратели и медийни мерзавци!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Избраха за политик на годината човек, който не е политик. Можеш ли да си представиш какви политици са ни политиците та един неполитик ги изпревари. Жалка пародия на политици!

Stoyan Tasslakoff

Bacho Кольо каза...

Наистина странен избор.
Р. Радев би трябвало да е политик на 2017, а не на 16 г.