Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 17 януари 2017 г.

Кога и защо се играе голо хоро пред Президентството



Изгледайте цялото видео за да разберете защо протестират тези хора...

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ: Продължаваме щафетно Бдение от сряда 18 януари 2017 г. БЕЗСРОЧНО - ВСЕКИ ДЕН ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК ОТ 11.30 ч. ДО 18.30 ч. с различни визуални материали и представления пред Президентството!

Причина за протеста ни са отказите на прокуратурата от правосъдие и доказателствата, че същата е съучастник в организирана престъпна дейност по издаване на фалшиви документи за правоуправление на МПС.

Когато изчерпиш законовите възможности в изпълнителната и законодателната власт, когато разбереш, че и съдебната стиска силно очи пред зловещите факти, обръщаш се към единствената официална власт, която остава - президентът.
А когато установиш, че и президентът не се трогва, събличаш се и играеш голо хоро. Понеже не ти и минава през акъла да се откажеш.

Белким поне четвъртата власт - медиите, се сепне. Да, ама не - няма ли поръчка, не се трогват и те.

Затова разчитаме на себе си - хората. Споделяйте!

Скоро бдението на Вихрен Михайлов на площада пред президентството продължава - превръщайки се в караул на будните хора. Присъедини се, ако ти трепва поне малко, разбутай графика и дай поне половин час от натоварения си ден.

Там, на площада е цялата информация и всички доказателства за съдебния и прокурорски чадър над организираната престъпна група за продажба на шофьорски книжки.

Работата на тази група е съществен принос за убийството на над 1000 души годишно по пътищата на България (статистиката, показваща около 600-700 е нагласена също, тъй като отчита единствено издъхналите на пътното платно, без да брои жертвите, умиращи от раните си в болницата после). Тази престъпна схема е нагледен пример за цялостното устройство на нещото, което наричаме „държава“.

А защо не се отказваме?

Защо не се чувстваме безсилни пред целия тоя гнусен апарат?

Защото него го има, заради нашето примирение.

Присъедини се към тези, които не искат да се примирят. Дай своя принос, колкото е по силите ти. Макар и малко, но направи стъпката.

Присъедини се към ятото, което прави пролетта!

Вихрен Николаев Михайлов, тел.02/8259924, vihrenm2000@yahoo.com

Иван Радичев
0887 060 992
ivan_radichev@abv.bg

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

Няма коментари: