Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 14 януари 2017 г.

Ужасна медийна гнус и воня!Ако искате домовете на цяла България мигновено да се изпълнят с ужасна воня на най-отвратителен и гнусно лицемерен аморализъм - поканете Нешка Робева в сутрешното предаване на една от централните телевизии да ви поразсъждава за това колко много е добра тя самата и колко лоши са всички ония, които са изневерили на тъй прекрасния комунизъм, поддавайки се на съблазните на "проклетата демокрация"!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Възхищавам се искрено на финото Ви чувство за хумор, г-н Грънчаров, непостижимо е за обикновен човек, споделяйте по-често, моля Ви, когато Ви споходят подобни размисли!

С благодарност, С. Гьорев.