Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 януари 2017 г.

Потребна ни е мощна гражданска политическа сила, която да счупи гръбнака на проруската ченгесарско-комунистическа мафия - и да отстрани нейните слуги завинаги от властта!



Моят приятел Томи Томев ми зададе в писмо въпрос за това какво ми е мнението за новата партия "Да, България!", ето и неговото писмо, с което ме запита, а по-долу пък можете да прочетете и моя отговор, в който обяснявам каква ми е позицията по интересния и важен,предполагам и за други хора политически въпрос:

Здравей, Ангеле,

Първо да ти честитя новата 2017 година и да пожелая на теб и на семейството ти много здраве и устойчивост - за да се справите с предизвикателствата на времето, в което живеем.
Второ да те попитам: какво ти е мнението за създаването на новата партия ДА, БЪЛГАРИЯ. Зная, че си много зает покрай решаването на всички тези проблеми, които ти се струпаха, но ако все пак намериш време напиши нещо по въпроса ми ще ти бъда благодарен.

С приятелски поздрав: Томи

Здравей, Томи, приятелю,

Благодаря ти за честитката и за хубавите пожелания, честита нова година и за теб, живот, здраве, благодат и успехи желая и на теб, и на твоите най-близки хора!

А по въпроса, който ми задаваш, ще ти отговоря, пък макар и колкото се може по-накратко: много ми е положително мнението и отношението към новата партия ДА, БЪЛГАРИЯ.

Причината за това е, че виждам сред учредителите й много стойностни личности, към които имам доверие, които се доказаха като борци за истинска съдебна реформа, борци срещу беззаконието у нас, хора, които са чудесни специалисти в областите, които работят, това са все хора, които са се доказали на професионалното си поприще, това са успешни хора, от които имаме нужда като общност и като държава - защото точно такива доказани и успешни хора имат пълното право да имат основателни претенции, че умеят да управляват разумно и добре държавата, в интерес на гражданите. Ето по тази причина приветствам създаването на новата партия, идеите на новата партия също така, доколкото разбирам, са изключително добри, политическата й платформа на това основание също ще бъде разумна, полезна, жизнено необходима за България.

Защото видяхме колко опасно е държавата да се управлява от арогантни, самонадеяни и невежи простаци, от милиционерско-ченгесарски продажници, от мутри с претенции че разбират от управление на държавата; а се оказа, че те разбират само от едно нещо, а именно от крадене на европейски пари и на парите на наивния български данъкоплатец. И стигнаха дори дотам, че окрадоха от данъкоплатеца и подариха даже и на руските си събратя-мафиоти сума ти пари, подариха им тия пари ей-така, вероятно заради хубавите им лъжливи и крадливи очи, подариха им повече от милиард евро заради проклетата АЕЦ "Белене"; подариха им ги тия пари въпросните некадърници щото и пръста не си мръднаха да провалят тази страшна корупционна афера около втората руско-съветска атомна централа, строена на българска (земетръсна) територия. А те самите колко пари окрадоха това само те си го знаят, ний знаем само това, че са много добри в краденето на държавни и на европейски пари, толкова са добри, че са добри в това отношение почти колкото най-ненадминатите крадци, имам предвид комунистите, ония, истинските комунисти от БСП и ДПС, щото и милиционерските мафиоти също са комунисти, у нас комунисти, ченгета, мафиоти и мутри бол, колкото щеш, тая напаст е колосална!

Затова и ний, гражданите, имаме нужда от истински партии, имаме нужда от партии, загрижени за страната, партии, в които влизат достойни, умни и честни, а също така доказани, разбиращи личности, които не са склонни да слугуват на мафията, а мислят само за интереса на България, на гражданите на България. Такива партии са ни особено нужни в този момент, в който мафията и ченгетата без капчица неудобство натрапват на наивния и немислещ масов български избирател поредните менте-партии на самонадеяни продажни и лъжливи профани, било на чалгаря Слави Трифонов, било на разни "социално загрижени и честни" мутри от Черноморието, било на купени от Кремъл "патреоти на поръчка", които не се свенят да направят срещу заплащане всякаква мерзост, включително и да поднесат на работодателите си от Кремъл каквото господарите им кажат, ако им поискат, примерно, отрязаната глава на самата България, тия мерзавци без замисляне ще им я поднесат мигновено!

Та искам да кажа, че ситуацията е крайно тежка, битката с мафията и с ченгетата вече навлиза в съдбовен етап, ето, и президент на България стана руско мекере, нещата са крайно тежки, битката, в която ний, гражданите, трябва да си отвоюваме държавата и страната от ченгесарско-кагебистката мафия, ще бъде безжалостна! Ето по тази причина е радващо събитие това, че възникна още една партия, която, наред с доказана и сериозна българска партия, каквато е ДСБ, ще бъде гръбнака на една силна бъдеща коалиция, която да може да счупи в един момент гръбнака на въпросната мафия - като стане водеща политическа сила в България. Та затова и приветствам създаването на новата партия, която ще може да обедини всичко достойно и пробългарско (а пробългарско значи проевропейско, това се подразбира, то е аксиома, ненуждаеща се от обосноваване!), което е извън ДСБ... тази ми е позицията.

Увлякох се в писането, темата е голяма, но спирам дотук. Бъди жив и здрав! Хубав ден ти желая!

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

11 коментара:

Анонимен каза...

„Та искам да кажа, ЧЕ СИТУАЦИЯТА Е КРАЙНО ТЕЖКА, битката с мафията и с ченгетата вече навлиза в съдбовен етап, ето, и президент на България стана РУСКО МЕКЕРЕ, нещата са КРАЙНО ТЕЖКИ, БИТКАТА, в която ний, гражданите, трябва да си отвоюваме държавата и страната от ЧЕНГЕСАРСКО-КАГЕБИСТКАТА МАФИЯ, ще бъде безжалостна!“
– Каква е тази формулировка? Това, разбира се, е писмо, а не литературно обработен текст, не можете ли все пак да формулирате ясно и стегнато, без клишета, баналности и повторения?

А иначе ще видим каква е тази нова партия, вече се нагледахме на псевдоборци против мафията. Аз мисля, че крайни ситуации изискват крайни решения, затова в България и посткомунистическите страни трябва да се създадат партии, в които да е забранено членството на (екс)комунисти, кадесари, доносници и ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ, за да бъдем напълно сигурни, че сред тях няма да има предатели и подставени лица, респ. че ако има такива, те ще са продажници и купени но поне няма да може да бъдат изнудвани със собственото и на близките им минало. Ето такива нови, алтернативни идеи трябва да се обсъждат, а не да се стои в рамките на статуквото и да се въртим в омагьосан кръг.

Eто какво четем в интернет за Христо Иванов:

„елена - 08.11.2014 г. 00:52:50
Кой е Христо Иванов. От ПИК:Изключително любопитна е семейната история на скандалния правосъден министър Христо Иванов, който вероятно ще запази поста си и в новото правителство - този път от квотата на Реформаторите.
Иванов се прочу с това, че е бил лишен от адвокатски права, но въпреки това сега, като министър, председателства заседанията на Висшия съдебен съвет и се бори за нова съдебна реформа.
Справка на ПИК показа, че Христо Иванов всъщност е третият син на проф. Мария Бойкикева, дисидентка №1 по времето на комунизма и основателка на Клуба за гласност и преустройство заедно с Желю Желев.
Мария Бойкикева е родена през 1932 г. в Москва.
Родителите й са политически емигранти. Бащата Недялко Бойкикев заради изложбата “Белият терор в България” и други подобни акции е осъден от царското правителство. Емигрира в Германия, става основател на Нарстуд в Берлин.
Идва фашизмът и отива в Москва. Журналист, член на ВКП/б/. Загива в сталински лагер в Колима през 1937 г.
Майката Светлана Бойкикева е лекар, офицер от медицинската служба през Великата отечествена война, има бойни награди. След 9.9.1944 г. семейството се завръща в България. Майката работи във Военната болница като професор по физиотерапия.“

Т.е. ето я пак комунистическата връзка. Както и да се върти и суче, все такива хора са в посткомунистическата политика, все те правят партии и т.н. Така че винаги трябва да бъдем нащрек, скептични и трезви.

Анонимен каза...

Ако искаме държавата и ние да успеем в борбата със задкулисните сили и мафията, която те създадоха, време е да спрем да се вглеждаме в родословното дърво на всеки човек, който е дръзнал да се изправи с лицето и името си срещу тях,а да го оценяваме по неговите думи и действия. По това какво прави сега, а не какво са правили неговите родственици в миналото.

Томи Томев.

Анонимен каза...

Това възражение ми е известно, но именно защото следвахме това правило, нямаме необходимия успех в демократизацията: ВСИЧКИ тези екс-комунисти, кадесари, доносници и техните деца се оказаха предатели. Посочете ми ЕДИН екскомунист, който да е станал демократ и да е направил нещо полезно за България! И как става така, че все те правят партии и управляват, защо няма деца и внуци на антикомунисти и репресирани на първа линия? Ако някой от тях иска да работи за демокрацията в България - моля, но не като член на новите демократични партии.

Bacho Кольо каза...

"...време е да спрем да се вглеждаме в родословното дърво на всеки човек, който е дръзнал да се изправи с лицето и името си срещу тях,а да го оценяваме по неговите думи и действия...."

Прекрасно ! Вгледай се в биографията на Хр. Иванов. Завършва образованието си през 96 и до 2014 година /18 години!/ цоца мангизи от НПО-та . Ти наистина ли си готов да гласуваш доверие на човек, чиято първа работа е министър?!? Човек, който за 18 год. съзнателен живот не е внесъл една стотинка в държавния бюджет? 18 години писане на доклади и отчети?!? 18 години преливане от пусто в празно.

Боже, какви тарикати носим на гърбовете си, Боже!

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, Хр. Иванов е работил, както сам казваш, в НПО, това е работа, а не "цоцане на пари"; ако в рублофилските организации, които ти добре познаваш отвътре, е цоцане на пари, в нерублофилските организации е работа, и то много сериозна и отговорна. Хр. Иванов и юрист и адвокат, това също е работа, за твоя изненада. Интересно е, че действаш по принципа "Крадеца вика: дръжте крадеца!", защо нищичко не казваш за твоя лидер Станишев, който наистина никога в живота си нищо не е работил, а пък първата "работа" на този съветски гражданин беше... премиер на България?! Безочие показваш, щом лидерът ви е такъв, по този въпрос следва да мълчите и да сте по-ниски и от тревата. Как не те е поне малко срам да плюеш по хора, които неизмеримо ви превъзхождат и то тъкмо в морално отношение?! Емоцията срам вий, комунистите, познавате ли я изобщо?!

Ангел Грънчаров каза...

Гледам, че на първо място се е изказал и кагебисткият пропагандист, той, естествено, също плюе по Хр.Иванов, дори сърцераздирателно се обявява срещу участието в политиката на хора, които са имали в семейството си някога комунисти, ах, каква завидна "антикомунистическа принципност" и каква "чиста моралност" били имали кагебистките интернетни пропагандисти!!! Което показва едно-единствено нещо: щом платените мерзавци се вдигнаха да плюят усърдно против Христо Иванов, то това означава, че той е крайно неудобна политическа фигура за ченгесарско-кагебистката руско-българска мафия и олигархия, което пък значи, че заслужава пълно доверие от страна на нас, гражданите! Този е най-сигурния нравствен тест, който Христо Иванов издържа бляскаво: щом кагебистките и комунистически мерзавци плюят някой, то това означава, че той е достойна и неугодна им личност, което означава, че заслужава пълно доверие - и ний, гражданите, дето сме против комунистическата ченгесарска мафия, сме длъжни да го подкрепим!

Анонимен каза...

Аз не твърдя, че Христо Иванов и подставено лице, но смятам, че известна доза скептицизъм не е неуместна. Също така не виждам за какво и е поредната дясна партия в България. Ако Христо Иванов е последователен, би трябвало да стане член на ДСБ, няма нужда от още „десни“ проекти.

Анонимен каза...

"Ако продължаваш да се обръщаш назад, за да хвърляш камъни по всяко куче което те лае, едва ли ще стигнеш там за където си се запътил."

Томи Томев.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч кагебисткий пропагандист, винаги се стараеш да казваш неща, които са вредни за гражданите и твърде полезни за олигархията-мафията: проблемът не е за гласа на самия Христо Иванов или за неговото членуване в някоя партия, цялата работа е да бъдат обединени силите на всички ония граждани, които по някакви причини не подкрепят ДСБ, но също са против олигархията-мафията. Понял теперь в чем дело?!

Анонимен каза...

А защо не подкрепят ДСБ? Ами дайте да направим тогава оше 10 или 20 десни партии, та за всеки да има по нещо, и след това да ги "обединим". Не това е пътят. Достатъчна е една голяма дясна партия и това може и трябва да бъде ДСБ.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, работата е в това да бъдат приобщени ония избиратели, които по някакви причини не се доверяват на ДСБ. Но това явно не влиза в сметките на твоите работодатели, по тази причина работиш срещу него. Нали така излиза?! Много си плосък обаче... играй театрото поне малко по-старателно :-)