Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 22 февруари 2017 г.

Алооо, малоумни избирателю, престани да се връзваш на тъпите манипулации на ченгетата бе!Идат избори и ето пак пишман-политиците, политическите спекуланти на дребно, подкрепени от подкупните и услужливи медии, настъпиха педала на популизма: цяла сутрин дават репортажи около "предстоящо разрушаване" на незаконни цигански къщи в Столипиново! Ачик долно, нечистоплътно предизборно спекулиране с чувствата на немислещия, на подивелия от глупост избирател!

Алооо, малоумни избирателю, престани да се връзваш на тъпите им манипулации бе, излагаш се ако още им се връзваш на идиотските им ченгесарски номерца!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: