Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 22 февруари 2017 г.

И за мен доброто на България е истински важното и водещото



Паническият, истеричен вой и крясъците на зомбираните от ченгесарската пропаганда срещу НОВА РЕПУБЛИКА показва убедително от кого ченгесарите (т.е. руските мекерета) ги е най-много страх!

Това за мен е главната гаранция да подкрепя с гласа си НОВА РЕПУБЛИКА. Защото което е добро за България е зло за ченгесарско-рублофилската предателска гмеж!


За всеки разумно мислещ български гражданин доброто на България е истински важното и водещото...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Анонимен каза...

Da se glasuva za Nova republika e dobre, no oshte po-dobre e da ne se glasuva vaobshte i po tozi nachin da se delegitimira politicheskata klasa kato cjalo. Vizhda se, che komunistiscerhski kuklovodi i stratezi sa zagrizheni za uchastieto v izbvorite, nesluchajno vavedoha trikove kato zadalzhitelnoto glasuvane i grafa v bjuletinata “protiv vsichki” imenno za da podmamjat horata pred urnite. Za stratezite ne tolkova vazhno za kogo se glasuva, zastoto vsichki partii s izkljuchenie na DSB sa pod zehen kontrol, no za tjah e vazhno vse pak da se glasuva, za da raboti izmamata s demokracijata. Predstavete si kakvo bi stanalo, ako glasuvat samo 10-15%: i vav vanshen, i vav vatreshen plan tova shte e katastrofa za postkomunisticheskata mafia, oshte poveche che tova bi bilo indikator, che horata ne vjarvat veche v politicite, a ottam do avtentichno vsenarodno antikomunisticheslo vastanie shte e samo edna krachka. No zasega tova as naprazno nadezjdi, ponezhe komunistite pak shte uspejat da balamosat dostatachno kolichestvo hora da otidat do urnite, za da legitimirat sistemata.

Анонимен каза...

Да се гласува за Нова република е добре, но още по-добре е да не се гласува въобще и по този начин да се делегитимира политическата класа като цяло. Вижда се, че комунистически кукловоди и стратези са загрижени за участието в изборите, неслучайно въведоха трикове като задължителното гласуване и графа в бюлетината “против всички” именно за да подмамят хората пред урните. За стратезите не толкова важно за кого се гласува, защото всички партии с изключение на ДСБ са под техен контрол, но за тях е важно все пак да се гласува, за да работи измамата с демокрацията. Представете си какво би станало, ако гласуват само 10-15%: и във външен, и във вътрешен план това ще е катастрофа за посткомунистическата мафия, още повече че това би било индикатор, че хората не вярват вече в политиците, а оттам до автентично всенародно антикомунистическо въстание ще е само една крачка. Но засега това ас напразно надежди, понеже комунистите пак ще успеят да баламосат достатъчно количество хора да отидат до урните, за да легитимират системата.