Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 1 март 2017 г.

Видяхте ли как грозно отмъстиха руснаците на Е.Поптодорова за "предателството" й спрямо руския имперски интерес?!



Задържането на Елена Поптодорова се оказа недоразумение

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: И какво излиза сега: на бившата ни посланичка в САЩ помогнали руснаците - за да я изкарат "крадла"; дали пък "братушките" не й отмъщават за това, че прояви твърдост в отстояването на българския национален интерес и на приятелството ни със САЩ?! Дали не й отмъщават за "предателството" й спрямо руския имперски интерес?! Знаем, че Русия води тотална хибридна война срещу страната ни, в този контекст как ви изглежда цялата тази история?!

Много ми е интересно да разбера дали някой от ония, които си позволиха да нарекат Елена Поптодорова "крадла", ще й се извини, особено ме вълнува дали ще стори това някой от средите на тъй моралистично настроените антикомунисти?

Питам щото все пак тезата "всички комунисти крадат" може и да е в някакъв смисъл вярна, но също така е не по-малко вярно, че всеки човек, пък било то и комунист (дори и да е бил личен преводач на Тодор Живков!), има суверенното право да се променя, да се развива като личност, дори да се отказва от убежденията, които е имал в годините на бурната си младост!

И ето, сега се оказа, че "невярната" на руския имперски интерес наша бивша американска посланничка е наречена за наказание "крадла" от руски медии, някои от нашите антикомунистически настроени идейни другари охотно подеха тази смърдяща руска медийна партенка, оказа се, руските таваришчи са се попрестарали, е, пригласилите им неволно антикомунисти какво предпочитат, до истината ли да застанат, потискайки антикомунистическите си чувства, или предпочитат да застанат до руските кагебисти, воюващи така безцеремонно срещу всеки, който е дръзнал да защищава българския интерес и съюзническия ни дълг спрямо Европа и САЩ?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

11 коментара:

Анонимен каза...

Крадла е. Окраде моето настояще и бъдещето на дъщеря ми.

Gergana Staneva

Ангел Грънчаров каза...

Gergana Staneva Краденето е индивидуален акт. Общо, от цяла партия, не се краде. Крадат отделно взети нейни членове. Не знам как по-ясно да Ви го обясня...

Анонимен каза...

"Онези" крадат всичко - чужди мъже, чужди приятели, чужди идеи, чужда собственост..., наричат го "усвояване".

Mira Genkova

Ангел Грънчаров каза...

Общо не може да се краде, "онези там" няма как да крадат, съвместното крадене е невъзможно, крадящият винаги краде от някой и сам той е някой конкретно. При това винаги се краде нещо конкретно, а не "всичко"...


Анонимен каза...

"Онези" не са анонимни за мен, г-н Грънчаров, те са основно бездарници, клеветници, сплетници и най-вече ненаситници...

Mira Genkova

Анонимен каза...

Не е точно, че партиите не крадат. Те могат да крадат, но по един по особен начин, като узурпират цялата власт и опропастят живота на цели поколения. Както направи БКП за 45 години. Та нима безумната политика на БКП не окради българския селянин и българския индустриалец след като с помощта на руската червена армия взе властта на 09.09.1944 година.

Томи Томев

Ангел Грънчаров каза...

Томи Томев БКП не е партия, а е мафия. Е криминална или разбойническа дружина. В този смисъл колективното крадене е патент на комунистите. Аз обаче говоря за краденето в един по-житейски смисъл - понеже обсъждаме откраднала ли е нашата бивша посланичка в САЩ Поптодорова едно шишенце с парфюм на варшавския аеропорт.

Ангел Грънчаров каза...

Твърдението "Поптодорова може да не е откраднала шишенцето парфюм, но понеже е комунистка принципно е крадла" ми се вижда най-малкото пресилено, да не кажа че е дебилщина... пък макар и с "наш знак" :-)

Анонимен каза...

Не мога да си представя човек с 15–20 хиляди м. заплата, да открадне нещо за сто лева(примерно). Освен, ако не е болен от клептомания! Ако Поптодорова и "болна" всеки ден щяха да я хващат! Това не е болест за един ден. Ангел Грънчаров е прав от къде идва очернянето. Прочетете изказванията й, и ще разберете: http://offnews.bg/…/Koj-Vi-kaza-che-tehnologiiata-za-dobiv…

http://btvnovinite.bg/…/elena-poptodorova-shistovijat-gaz-e…

Елена Поптодорова: Шистовият газ е шанс за независимост на България от…
BTVNOVINITE.BG

С една дума... "аз да кажа, че сестра ти е курва, пък ти доказвай, че нямаш сестра".

Dimitar Kolev

Bacho Кольо каза...

Откраднала ли е Поптодорова стоки за 400 дол. или един от главните шефове на варшавската полиция е долен лъжец?

Това е простия въпрос. Фашизоидът Грънчаров носи от девет дерета вода, само и само да не му отговори.

Ангел Грънчаров каза...

Комуноидът Бачу Колю, с оглед да оправдае тъй милите на сърцето му московски автори на тъй нескопосаната акция по дискредитирането на непростимо съгрешилата спрямо интересите имперска Русия бивша посланичка на България в САЩ Поптодорова, стигна в безочието си дотам да ме нарече "фашизоид" :-) (защо ли не ме нарече "национал-социалист"?!), с което само доказа, че от комунистите и комуноидите, дето са храненици на Москва, не може да се очаква нито капчица морал, камо ли пък следи от някаква човечност.