Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 23 март 2017 г.

Върховният цинизъм на комунистите: тяхната "непресекваща грижа" за... бедните!Комунистите са върховни циници, те били, видите ли, загрижени за социално слабите!

А всъщност се чудят как да преметнат, да прецакат социално слабите - да им вземат гласа, та себе си поне да уредят. "Професор" Иво Христов рони крокодилски сълзи за бедните, щото иска да ги излъже да го вкарат в Парламента. Същото прави и Сашко Симов, безочлив лъжец и мерзавец от класа.Срам и резил! Аз лично смятам, че да не усетиш този колосален цинизъм и да си дадеш гласа за комунистите е признак че не само си социално слаб, не само че си умствено слаб, но и че си хептен безчувствен, хептен си с дебела кожа - щом изобщо не се усещаш как левите мошеници-паразити те прецакват и използват!

Nedelin Boyadjiev каза: Здравите сили искат да победят здравия разум - отново.

Siana Stefanova каза: За това са загрижени за социално слабите! Не да им подобрят положението, а да СИ подобрят положението, благодарение на тях! Като се замисля, коя ли партия не започва и не завършва платформата си със социално слабите?! Та те са мнозинство!

Nedelin Boyadjiev каза: Те са загрижени, но - за социално слабите... милиардери!

Siana Stefanova каза: Загрижени са да си напълнят банковите сметки в чужбина, да фалират още някоя, българска банка и да възнат за лошият, гнил Запад.


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

Няма коментари: