Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 3 март 2017 г.

Защо Митето така усърдно целува ръката на Москов, целувач на раздаващата разни благинки бащина ръчица на Дон Боко Корлеоне ди Банкя де ла Мутроченгесароландия


Dimitar Stoyanov е млад човек от Бургас или от Ямбол, който навремето, почти юноша, се представяше като млад надежден ДСБ-ар, ходеше на конференции, на които не пропускаше да се снима с Костов, а по-късно и с Радан Кънев; да, ама когато Р.Кънев се убеди, че Дон Боко нема да се поддаде на реформаторско влияние и че нема никакво намерение да прави никакви реформи и свали доверието си от Бащицата, Митето обяви, че е "силно разочаровано" от това и внезапно стана върл поддръжник на Петър Москов, който, знаете, се опозори завинаги понеже предпочете да остане на власт - вместо да си запази честта.

И днес Митето е всекидневен усърден интернетен и дори телевизионен "разобличител" на ДСБ и на лидера й, защото знаем, че който почне да плюва по-усърдно против Костов и против Радан Кънев, такъв мигновено получава най-радушен прием в слугуващите на олигархията и лично на Делян Пеевски (и на Боко Борисов) медии. Така например Митето наскоро се пофали, че щял да бъде интервюиран от един от най-презрените медийни ласкатели на Дон Боко Корлеоне ди Банкя де ла Мутроченгесароландия, както аз напоследък наричам нашия народен кумир и най-велик оправяч на клетата ни нация, иначе казано, беше поканен в едно предаване на Делян Пеевския КАНАЛ 3. Тъй де, издига се Митето, нищо чудно един ден по заслуги да почне да засенчва даже самия Сашко Симов, "медийната звезда" на комунистите, нищо чудно Митето един ден да успее да се приближи даже до самия Боко, който сигур вече го е забелязал и му се е възхитил. 

Та значи Митето секи ден неуморно пише каквото му дойде на акъла срещу автентично сините и десни политици у нас, срещу Р.Кънев, срещу ДСБ и срещу НОВА РЕПУБЛИКА (Митето, престаравайки се аккто подобава на млад надежден комсомолец я нарича "Народна Република") и прочее; не вервам да го прави само и единствено от глупост, напълно е възможно такава една трескава активност да е парично мотивирана, зер, почна се предизборна кампания, сума ти пари ще получат мерзавците.

Да не забравя да кажа, Митето, естествено, влезе и в нашенското "Тръмп-общество", нареди се до... русофилите, дето обичат... Тръмп, е, Путин обичат повече де, то си се подразбира; ето по-долу малка част от интернетните изяви на Митето, вижте какво туй усърдно момче прави, а можете да видите и как моя милост чат-пат му отговаря (правя го, щот аз лично много обичам да изобличавам мерзавците и подлизурковците, това е моето любимо хоби):

Dimitar Stoyanov каза: След речта на Тръмп само пак да си кажа - "Удри, бай Тръмпе!!!"

Ангел Грънчаров каза: Митето го изби на ремсистки лозунги, характерни за най-ранната епоха на първосортния комунизъм... Абсолютно същата комсомолска вулгарна стилистика! :-)


Dimitar Stoyanov каза: Винаги се изумявам, когато ми кажат, че на мафията ѝ треперят гащите от хора с 0,9 процента обществена подкрепа и затова мафията ги спирала да участват в телевизионни формати, които принципно никой не гледа. Един камион пари по академии, обучения и PR и накрая това. #НароднаРепублика

Ангел Грънчаров каза: Митето вече без капчица неудобство започна да защищава и мафията от нейните тъй малочислени (по думите му) критици! :-) Аз ви казах, че това момче е мерзавец от класа, даже Сашко Симов не може да му стъпи на малкото пръстче по мерзавщина, очаквам момчето Мите да има големо бъдеще в политиката, той е истинско национално богатство! :-)

Dimitar Stoyanov каза: Гледам, че клетият Трайчо Трайков пак е правил медийни упражнения върху Реформаторския блок(в чиято група в СоС все още е член, между другото). Виждам, че кандидатите на коалиция "Народна Република" явно май няма какво друго да кажат на света освен някоя друга не особено остроумна обида срещу бившите си партньори - ту "килер на ГЕРБ", ту "шаферки", ту "зомбита". Когато предизборната ти програма е писана от Нойзи на четири ракии, а политическото ти говорене го пише Радан на няколко бири, то друго поведение май и не ти остава.

Ангел Грънчаров каза: Туй момче Митко бил голем мерзавец бе, бравос! Туй момче го чака големо бъдеще в политиката, помнете ми думата: такъв мерзавец от класа нема начин да не постигне голем успех в нашта родна политика! Мерзавци от такава класа са ни нам необходими, вижте го, на момента по мерзавщина Митето надминава самия Боко, да не говорим, че е наближило по мерзавщина дори и кумира си Петър Москов! :-) Само Лукарски, Яне Янев и Кунева му се опират, но младостта си има ред безспорни предимства, нъл тъй?! :-)

Dimitar Stoyanov каза: Всеки път, когато еднопроцентовите маргинали кажат, че мафията им прави сечено, някъде по този широк свят умира малко кученце.

Ангел Грънчаров каза: Митето вече най-горещият защитник на мафията... :-) Не е известно от глупост ли го прави или заради вулгарно сметкаджийство и печалбарство...


Надежда Табакова каза: Силните на деня харесват предателството. Но никой и никога не харесва предателите и ренегатите. Те никога не стават "свои" за силните еднодневки, а сами горят мостовете към тези, които са ги направили значими... Като епитафия звучи... И е!

Ангел Грънчаров каза: Принципно сте права, но у Нашенско обикновено всичко е тъкмо наопаки на правилното и на разумното. У нас има цели партии, състоящи се от предатели, от ренегати и от мерзавци. Митето просто се присъедини към една такава партия - щото за него, очевидно, е много тежко бреме да се държи достойно, както подобава за една уважаваща се личност. Просто му липсва потенциала да бъде такава личност. Най-вече нравствения такъв. Ето, Митето се възхищава от Москов, който пък се самоунижи дотам да бъде пръв подлизурко на Дон Боко. Което говори за ужасен нравствен дефицит. И на Москов, и на Митето. Все пак знаем колко струва Дон Боко. Това кому се възхищаваш показва ти самият какъв си - и колко струваш.

Митето, видите ли, бил "разочарован" от Радан Кънев и се умилква като кученце на Москов; ами от това по-бляскав атестат за нравствено падение нима може да има?! Ами че Радан Кънев е на космически разстояния по-високо в личностно, в умствено и в нравствено отношение от разни Митета и Московци (каква изразителна дума: московци!!!)! Разбира се, че тези последните нямат друг изход освен да го плюят както могат?! Просто са силно уязвени от съзнанието за собствения си личностен, умствен и нравствен недоимък (да не употребя някоя по-силна, ала не по-малко справедлива дума!). Това е простичкото разгадаване на тъй разпространения и изразителен у Нашенско феномен "Мите". Личност може да бъде оценена само от личност, достойният може да бъде оценен само от достоен, а мерзавецът се чувства превъзходно само в компания на мерзавци - и предатели.

Тъй че Митето непременно ще се прекланя пред Боко и пред Москов щот е таман като тях. Около Боко щъкат хиляди лакоми за кариера Митета със светещи от усърдие в подмазването очи. Видяхте ли как други Митета целуват ръката на Боко?! Митето засега целува само ръката на Москов, един от целувачите на Боковата раздаваща разни благинки бащина ръчица, но го чака още по-бляскаво в унизителността си бъдеще, когато, кой знае, може да почне да целува и самата Бокова ръчица...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: