Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 2 март 2017 г.

Бюрократичните шамани от МОН без никаква морална скрупул застанаха зад административния терор на войнствената директорка на ПГЕЕ-Пловдив!



Получих перфектен по бюрократичната си йезуитщина отговор от шаманите от МОН, с което те без никаква морална скрупул застават зад административния терор на директорката на ПГЕЕ-Пловдив... очевидно за бюрократите от МОН няма директорско безобразие, което те няма да подкрепят! Което, както и да го погледнем, е все пак една безценна за мен информация! Ето въпросното чудесно бюрократично творение:


Туйто. Дето се казвам, немам думи! Прочее, за да сравните за какво точно става дума и за да можете да схванете неизразимите дълбини на това бюрократично безочие ето и моето обръщение, по повод на което шаманите от МОН реагират с горния неописуем шедьовър: Проект за Обръщение под формата на открито писмо до Президента на Републиката и до Министъра на образованието.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Ако МОН няма отношение към трудово правните въпроси между директор и учител,защо не прехвърлят училищата като частни фирми на директорите и да си гледат кефа?!Не е нужно да ги финансират,те директорите да си се оправят,че с държавна пара не става. Ааа,тогава май те стават излишни-всичките !!!

Gergana Dzivkova

Анонимен каза...

Те директорите си правели каквото си поискат и на мен ми го казаха.

Vanq Todorova

Анонимен каза...

Писмото е съвсем резонно. Не виждам какво толкова хленчите. Хората ви обясняват съвсем човешки.

Анонимен каза...

Парафраза на мисъл на Хенри Кисинджър: Някакви си 90 процента от директорите развалят репутацията на останалите!

Иванка Топалова

Анонимен каза...

Смисълът на горното е , че директорите носят пълна ЛИЧНА отговорност по трудово-правните отношения. Така те трябва да изплащат ЛИЧНО и обезщетенията, присъдени от съда. Това за съжаление не става. Би трябвало при финансовите ревизии да се налагат санкции на тях и на счетоводителите, разрешили изплащане на тези обезщетения от училищния бюджет. В отговор на горното писмо, аз бих запитал финансовия контролен орган на министерството за неговото мнение по този казус.

Radomir Parpulov