Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 12 март 2017 г.

Разбира се, че има добри политици: теорията "Всички политици са маскари" е създадена за да прикрива истинските маскари, тя на тях служи!


Не зная дали сте разбрали, но тия избори имат съдбовно значение за страната и нацията ни. Битката между силите на злото (ченгесарско-кагебистката, руско-българска и пропутинска мафия и олигархия) и силите на доброто (проевропейските, т.е. истински българските демократични и десни сили), т.е. между слугите на мафията и ония политици, които имат дързостта да им се противопоставят, тази жестока битка е достигнала до апогея си. Всеки глас на избирател има огромно и решаващо значение! В същото време ония, които не желаят народът ни да защити интереса си и да се избави от тиранията на мафията, хвърлят луди пари за да агитират избирателите поне да не участват в изборите, щото една голяма активност и подкрепа за демократичните десни сили неизбежно ще доведе до гибелта им. Вижте по-долу какво ми се наложи да кажа на един интернетен трол, който срещу заплащане непрекъснато навсякъде тръби и повтаря следните невероятни нелепици:

- Няма смисъл да гласуваме, разбира се!!! Всички политици лъжат!!! От едно котило са!!! Не гласувайте!!! Не се оставяйте политиците да ви използват!!!

Та на този платен агитатор на ченгетата и мафиотите ми се наложи да му кажа ето какво:

- Заблудил си се или лъжеш съзнателно: не са еднакви всички партии и политици. Напротив, много са различни. Има и свестни партии и политици, но те, за жалост, не са така популярни като партиите и политиците ментета, обслужващи мафията. Теорията "Всички политици са мекерета и маскари" е създадена за да прикрива истинските мекерета и маскари. Който повтаря тази теория, той на тях служи, той тях обслужва. Разбира се, че има смисъл да се гласува: но човек трябва да се приучи да разграничава добрите политици от тия, които го баламосват - и да подкрепи политиците, които работят за доброто на страната. Има такива политици. За мен такива са политиците от НОВА РЕПУБЛИКА. Аз ще подкрепя на изборите точно тях.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: