Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 17 март 2017 г.

И съпругата на височайшия образователен "синдикалист" Юлиян Петров се е отдала на директорски произвол, ученици и родители й искат оставката!
Ученици от 81-во училище "Виктор Юго" в София излязоха на протест срещу директора на училището.

Ученици от 7-и до 12-и клас протестираха заедно с родителите си пред 81-во училище "Виктор Юго" в София. Учениците недоволстват от действията на директора на училището - Елена Налбантова. Според тях директорът е избран по нелегитимен път, съобщава БНР.

Учениците не излизат за първи път на протест. Преди само две седмици те изразиха недоволството си срещу уволнението на заместник-директора на училището Румяна Парцова, която по-късно беше върната на длъжността си.

Според учениците учителката е уволнена без да има ясни мотиви. Някои от тях твърдят, че Парцова е била уволнена, защото е била кандидат за поста директор, който губи с един глас разлика от настоящата директорка - Елена Налбантова.

Според децата протестът от преди две седмици е компрометиран, понеже г-жа Налбантанова е заплашила всички учители с уволнение, ако се присъединят към протеста. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Виж също и: Деца срещу директор! 81-во СУ си иска уволнен учител, където между другото пише ето какво:

... Децата обаче споделиха, че Налбантова има зъб на Парцова защото двете са се явили на конкурса за директор на столичното училище и с една точка настоящата директорка изпреварила в конкурса уволнената педагожка.

Според тях тази една точка се дължи на връзките на Налбантова в Столичния инспекторат, а и заради това, че е съпруга на Юлиян Петров – председател на Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа".

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Тя се беше разпищолила и в Кочо-то в Пловдив, където беше директор доста време, ама 81-во в София е с около два млн лева бюджет, и е по-" апетитно" за управление!!! А иначе лицето Налбантова, като уч.директор е гола вОда, и на всичкото отгоре съм я осъждал за непознаване на трудовото законодателство именно в качеството й на уч.директор.... Тежки дни се задават за Юлиянчо....

Недко Иванов

Анонимен каза...

Ще намери начин да я защити. Те, некадърните, винаги намират изход.

Енеза Ангелова

Анонимен каза...

О, времена, о, нрави! Аман от съпрузи и съпруги!!!

Петя Перпериева