Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 24 април 2017 г.

И други учители осъзнават, че промяна без борба няма и не може да има!



На вниманието на учителите ТУК:

Колеги, както сигурно знаете, вече повече от 25 години съм учител.

Какво ли не премина през главата ми: две уволнения по политически причини, едно доброволно напускане, изграждане на структури на два синдиката, основани на нов синдикат, синдикални борби и какво ли не още.

В навечерието на 1 май ви казвам:

Вече не се търпи. Синдикалните ви организации, синдикатите ви не защитават вашите права и не се борят за подобряване на условията за работа, по-добрата РЗ и отстояване на трудовите ви права.

През последните 25 години синдикатите, най-вече СБУ, загърби синдикалната дейност и борба за сметка на мимикрия и политическо заиграване с цел лично облагодетелстване. Предаваха ви. Спомнете си сепаративното споразумение с МОН по времето на т.нар. голяма учителска стачка. Синдикатите отидоха и до съглашателство с МОН по времето на Меглена Кунева в организирането на голяма ПР акция с ваше участие. СБУ и понякога Подкрепа играят ролята на министерство на образованието в сянка. Занимават се с несвойствена дейност. Вижте органа на СБУ –„Учителско дело“. Там няма и следа от синдикална дейност. Отворете го, разгърнете го и ще видите високопарни заглавия с дъх от времето на социализма, както и казионен език. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: