Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 23 април 2017 г.

Аз за по-изразителна метафора на катастрофалното нравствено състояние на нашите училища не мога да се сетя, вие ако се сещате, моля, подсетете ме!


Снимка на моето заявление до Кмета на Пловдив за продължаване на гражданския ми протест на указаното място (подчертано с червена линия); под натиск на хвалещата се с "необятни връзки" директорка на ПГЕЕ в Пловдив ми беше дадено разрешение за протест на съвсем друго място, при което се обезсмисля протеста ми. Оказа се, че истинската причина за тази намеса от страна на директорката е твърде прозаична: за да може самата директорка, а също така и присъдружния и най-вече верен й персонал на училището да може да си яде на спокойствие кебапчетата и кюфтетата в капанчето, намиращо се в съседство със заявеното от мен място на гражданския протест под надслов ЗА СВОБОДА В ОБРАЗОВАНИЕТО! :-)


Очевидно за тази властваща особа спокойното ядене на кебапчета и кюфтета е нещо, което стои значително по-високо от някакви си там човешки и граждански права, от някакъв си там граждански протест, вдъхновяван от идеите за свобода в образованието, от борбата за справедливост, за демокрация, за пълноценно развитие на личността на младите и пр., не, въпросната администраторка съвсем не я вълнуват тия "вятърничави неща", нея я вълнува единствено спокойното ядене на кюфтета и на кебапчета в заведението на същия тротоар!

Правете си сметката, уважаеми дами и господа съдебни заседатели и заседателки до какви други изводи (относно качеството на вашите деца и внуци!) води тази горчива констатация - щото това е образователно началство, което властва над близо 900 ученика и над близо 100-тина учители, образователни и възпитателни дейци! Аз за по-изразителна метафора на катастрофалното нравствено състояние на нашите училища не мога да се сетя, вие ако се сещате, моля, подсетете ме!


Бъдете здрави, приятни размисли и хубава вечер ви желая!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Дръжте здраво!

Анонимен каза...

Внимавай с публикациите на снимките на шефката, да не те осъди, че го правиш без нейно съгласие!
Доброжелател