Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 5 април 2017 г.

Моята протестна разходка из центъра на СофияПриятно гледане, приятни размисли!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

4 коментара:

Анонимен каза...

Шантава работа...

Анонимен каза...

Кое му е "шантавото" ма, другарко? Вие сте противничка на демокрацията и на протестите на гражданите когато има нередности от страна на властващите? Вие лично сте привърженичка на комунистическата сталинистка тирания, така ли? На коя планета живеете, другарко?!

Анонимен каза...

Аз съм ЗА протестите. Просто съм против лудите.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, а чела ли сте какво е писал Ботев за "лудите"? :-) А Вазов какво е писал за тях спомняте ли си?! :-) Другарко, Вие самата нема ли некога да полудеете поне малко, щот като сте толкова "нормална" сте станала прекалено гнусна?! :-)