Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 15 май 2017 г.

А пък директорката на ПГЕЕ в Пловдив... опрасква учителите, които прилагат иновативни методи и техники!



Сред отличените с грамота, икона на Свети Иван Рилски и парична награда от 1000 лева е и Славейка Иванова, директор на Националната търговска гимназия в Пловдив... Директорът мотивира учителите да прилагат интерактивни методи и иновативни техники.


ПАРАДОКС: А пък директорката на намиращата се в близост до НТГ в Пловдив ПГЕЕ Стоянка Анастасова пък... опрасква (уволнява) учителите, които прилагат иновативни методи и техники!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Ursus Major каза...

Абе, тъпунгер, а откога твоите дебилизми станаха "иновативни техники"?

Ангел Грънчаров каза...

Комуноид Рамон Меркадер, мисля че вече разбра, че не е необходимо да ми се подмазваш чак толкова с непрекъснати комплименти, не можеш да ме впечатлиш, не се размеквам от комплиментите, щот не съм идиот; освен това е още по-тъпо да ме фалиш толкова, щото аз не съм на власт, т.е. нямаш шанс покрай мен да намажеш нещо, както си свикнал, тъй че почвай усърдно да фалиш тия, които са на власт... понял меня?!

Ursus Major каза...

Абе, тъпунгер, попитах те, откога твоите дебилизми станаха "иновативни техники"?

Ангел Грънчаров каза...

Не можеш за нищо да ме питаш ти мен, щот нямаш право да ме питаш, ти си жалък комуноид, ти не си от този свят, ти си зомби бе, комуноидчо, понимаешь меня?

Анонимен каза...

Така е - едни взели, други не взели. Другата година обратно - едни не взели, други взели! (хи)

Radomir Parpulov