Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 2 май 2017 г.

Разговори за истинската ситуация в училищата, за човеците, за българите и за... Бога













Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

хахаха тая последната е много зле,получава факсове от кораба-майка,смешна е,но има нужда от спешно лечение на каиши и успокоителни.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, а може би не тя, а ти си много зле, след като така възприемаш думите й? Такава една евентуалност не ти ли минава през ума? Може би тя казва някакви истини, които на теб ти звучат като глупости, но проблемът, дето се казва, може да е в "твоя телевизор"? Или смяташ, че "единствено-правилното" е твоето, а щом нещо е твое, нема начин да не е "единствено-правилно"?

Анонимен каза...

Жалко,отговорът ти само доказва,че и ти си като нея и правилно тя ти повтаряше "ние,лудите,трябва да се обединяваме,заедно сме богове",иначе тя си го призна сама:"3 месеца лежах в психиатрията"-знае тя ,че я разбираш и говори със себеподобен,съжалявам,че не ме опроверга.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, ОК, успокой се, аз съм като нея: вече по-спокойно ли ще спиш?! :-) Гледам, че въпросът за това кой е за психиатрия много присърце го приемаш, дали пък това за теб лично не е най-актуален и насъщен въпрос? :-)

Другарко, тия дето като теб толкова много се страхуват от психиатрията, нищо чудно на това основание най-силно да се нуждаят от нея, това не ти ли минава през ума понякога?! :-)