Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 16 май 2017 г.

Трябва ли човек да иска писмено разрешение от кмета за протест ако реши да залепи плакати отвътре на стъклата на паркираната си на разрешено място кола?



Протестно "голо хоро" пред Президентството - от тази зима

Да ви попитам нещо: ако си сложа вътре в колата, на прозорците някакви протестни плакати и си паркирам колата някъде на разрешено място, покрай което минават повече хора, които, няма как, ще виждат и ще четат плакатите, значи ли това, че не е нужно да искам от кмета на населеното място специално писмено разрешение за протест? Или пак трябва да искам и да получа разрешение от кмета за да мога да си поставя плакати на собствената кола?

Мога ли да си оставям вътре в колата, от вътрешната страна на прозорците някакви плакати и трябва ли за това нещо да искам разрешение от кмета (по законовия ред за протестите) - или не се налага да искам такова разрешение?

Как мислите по този въпрос, има ли някой компетентен по тия неща, който да може да ми даде верен, достоверен отговор?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: