Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 1 юни 2017 г.

Отзиви: Като цяло имам добри впечатления от г-н Грънчаров, но не и от г-жа Анастасова



КОМЕНТАРИ:

26 Май, 2017 | От Пловдив: Невероятен досадник, вечно недооценен, с болезнени амбиции без покритие... И като капак, водещ на тъпо предаване в ПОТната тИлИвизия на дремещото в ефир кьосе Генчо. Айде, нема нужда...

28 Май, 2017 | Ангел Грънчаров: Кой е този "Генчо", другарко, че не се сещам? Вие лично защо сте толкова злобна? Как, простете, Ви е обхванала такава крещяща комунистическа бесовщина?

28 Май, 2017 | Отново уча!: Г-н Грънчаров ми е преподавал преди 15-16 години. Всеки си има своите недостатъци. ВСЕКИ! Но като сметнем плюсове и минуси и направим сметка, тогава сметката показва, че Г-н Грънчаров е бил много добър преподавател! Поне на общия фон на това, което може да предложи образованието в България. Може би прекалено се увличаше по политика, но на кой му пука за това. Негова си работа. Като цяло имам добри впечатления от него. Но не и от Г-жа Анастасова.

28 Май, 2017 | Шир от тебешир и т.н.: A уволниха ли онази дългата, която преподаваше по ЗБУТ... ???? Отвратителна жена! Това не беше учител, а мръсен, гаден звяр. Необективна, злобна. Един учител трябва да преподава с доброта, а не с отровен блясък в очите. И не да се заяжда с конкретни ученици и то такива, които се учат съвестно

28 Май, 2017 | критянин: А уволниха ли Катето Колева, която пишеше 6-ци на разни ученици, които и вършеха някаква лична работа? А онази женица от Добрич, която преподаваше по разни предмети подобни на ЕИТ и заучаваше уроците наизуст и като я питаш нещо по-встрани и не знаеше какво да каже? Нея уволниха ли я? А същата, че ощетяваше ученици, защото други учители са казали нещо лошо за тях в учителската стая? Оволниха ли я?

28 Май, 2017 | критянин: A онази анорексичка Пенева, по ИТ, която нищо не разбираше от работата си, нея уволниха ли я? А онази по История, Костова... която преподаваше История без да познава историята... уволниха ли я?

28 Май, 2017 | wilddog: A колко време трябваше да мине, за да бъде уволнен Жак Асса? Този човек пишеше оценки така: на трима-четирима пише по 5 и 6... всички останали остават на изпит. Това не е нормално. Или е бил неспособен да научи децата, или се е гаврил с тях.

28 Май, 2017 | От Пловдив: Не се прави, др. Грънчаров, че не се сещаш кой е "Генчо" - тъкмо той прибра теб, каканижещото тъпотии недоразумение с претенции за поет, че и на двама бивши царедворци осигури време... Халал да ви е - и тИлИвизията, и фенУвИтИ!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: