Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 29 юни 2017 г.

Дали да не се кандидатирам за поста директор на... НДК?
Хем съм безработен, хем съм напълно неподкупен, което значи, че нема да правя никакви далавери с пари: аз парите изобщо, ама изобщо не ги обичам и съм големо изключение в туй отношение, друг такъв като мен просто нема - аз съм същинска рядкост и съм нещо като чуден природен феномен!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

С тия данни няма кой да те вземе. Няма да се впишеш в "обществото", дет се вика :)

Юрий Александров

Ангел Грънчаров каза...

Значи с тия данни (честност, неподкупност, идеализъм и пр.) мигновено и автоматично ставам "бяла врана" или "черна овца" и мигновено ще бъда възприет като неподходящ?! Майко мила, дотам ли сме го докарали - честните хора да са не само напълно непотребни, но и да се възприемат като вредни?!