Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 19 юни 2017 г.

Боже мили, аз съм се загрижил за това, че човек като Красимир Вълчев е министър на образованието: та то Боко ни е премиер?!


Гледах интервю на г-н министъра на образованието и науката по НоваТВ... гола водица е! Не знам дали сте го гледали и вие, но моята констатация е тази. Аз не мога да разбера защо този човек стана министър, но създава впечатлението, че хал-хабер си няма от сферата, която му възложиха да ръководи. Проблемите на образованието са му изцяло чужди, да не говорим пък за проблемите на науката. Излиза, че са го турили там просто защото не са намерили някой друг, по-подходящ, един вид той е министър от немай-къде. Това, че е роднина на Даниел Вълчев ли е причината да стане министър? Даниел Вълчев ли е задкулисният министър на образованието, да попитам и това?

Казвам тия неща, а зад тях стоят сериозни причини, проблемът съвсем не е личностен: излиза, че на властващите сега у нас изобщо, ама изобщо не им пука за катастрофалната ситуация в образованието и изобщо нямат намерение нещо да правят за излизането от нея. Изобщо не се разбира огромната важност на коренната промяна в образованието за бъдещия просперитет на страната. На т.н. "опозиция" (комунистите у нас са опозиция на мутро-милиционерите: Бог да пази многострадалното ни свидно отечество България!) също изобщо не й пука за образованието, напротив, те имат интерес да пазят със зъби и нокти плачевното статукво: щото техни хора са на възловите позиции в тази сфера, а комунист дава власт само с кръв, това поне го знаем.

Предполагам и на нас, гражданите, в мнозинството не ни пука щом като гледаме на случващите се безобразия в тази сфера сякаш сме... говеда и мълчим, и търпим, и понасяме гаврите с нашите деца и внуци! Които ще останат завинаги без качествено образование, които са с фалшиво, негодно за нищо "образование", т.е. са повредени от негодната за нищо смислено система! Проблемът не е че Красимир Вълчев не става за министър, проблемът е значително по-голям, но това не значи, че подобни недоразумения като сегашния министър на образованието и науката по тази причина не трябва да си ходи. Напротив, трябва да си ходи, но и цялото правителство би следвало да си иде колкото се може по-скоро.


Пълно безобразие е че търпим такива тарикати да ни управляват! Не знам дали сфащате какъв таралеж си вкарахме с този Парламент и с това правителство. В Парламента, в който са насядали ето как: комунист, милиционер, мутра и все така до края. Докога ще търпим тази червена ченгесаро-комунистическа и мутро-милиционерска напаст?!

Боже мили, аз съм се загрижил за това, че човек като Красимир Вълчев е министър на образованието?! Та то Боко ни е премиер, сфащате ли поне малко резила - и то за трети път, представяте ли си?!:-( Щом Боко е премиер, как така лице като Красимир Вълчев да не може да е министър на образованието и науката?! Сичко може, всеки може да е министър в страна, в която недоразумение като пазвантина Боко е премиер - и то за трети път!!!!!!!!

Вие сфащате ли що за аномалия, що за малоумие, що за идиотщина е това Боко да е премиер на България и то за трети път?! Как пък самото битие не се сгромолясва до този момент заради този нетърпим абсурд?! Но по-скоро камъните ще почнат да вопият от възмущение заради това, че Боко ни е премиер и то за трети път, ала твърдата българска глава издържа, на нея нищо й няма заради тия абсурди: тя може да понесе и изтърпи още по-големи простотии!!!!

Да бе, наистина: сфащате ли поне малко що за аномалия, що за лудост, що за идиотщина е това Боко да е премиер на България - и то за трети път?! Дървета ли сте, зеленчуци ли сте, чукундури ли сте че не сфащате що значи това?! Фани министъро, удари премиеро... те това е положението!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Гранчаров е анархист и подрива основите на държавата!!!!!!!! Малко му е да бъде уволнен и безработен, влъстта трябва да вземе по сериозни мерки за да усмири този луд!!!!!!!! Ако не му бъдат затворени по скоро устата този луд може да зарази с лудостта си и други хора!!!!!!!!