Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 30 юни 2017 г.

Снимки от времето на протеста за свобода в образованието, тия дни го възобновявам - като начало в София, пред МОН

На страницата на Desi Losha откривам тия снимки, правени по времето на протеста. Едва сега разбирам за тях (че ги има в нета). Иначе една дама мина един ден като протестирах, каза ми, че е блогърка, снима ме и толкова.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

Ti si sam nishto ne mojesh da napravish .

Ангел Грънчаров каза...

Не е вярно, и сам човек може много да направи. Понякога един човек прави онова, което многото хора не го правят. Така става в живота. И в историята. Левски някой да не би да го е подкрепил в най-решаващия момент?

Анонимен каза...

Протестът не бива да се прекъсва нито за миг, само така ще се раздвижи блатото! Крепко здраве и успех!
Стефан Станев