Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 15 юни 2017 г.

Нови подвизи на директорската шуро-баджанашка мафия, дирижираща парада в образованието на тъй приказната страна Мутроландия
Недоволството е срещу директорката Елена Налбантова

Протестиращите твърдят, че Налбантова унижава преподавателите и заради това има голямо текучество, откакто тя е директор. На една от срещите с учителите тя ги попитала: „Кой е урок № 1? Урок № 1 е, че директор на 81-во училище е г-жа Налбантова!”.

Родители и учители се събраха на пореден протест пред столичното 81-во училище „Виктор Юго” в кв. „Младост”. Протестът е срещу директорката Елена Налбантова, която е начело на училището от началото на предходната учебна година.

Директорката не отрече тези думи, но уточни, че идеята е била съвсем друга. Тя не обясни каква е била идеята, било вътрешна информация. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

ДООБЯСНЯВАЩА ЦЯЛАТА КАРТИНА ДОБАВКА: Директорката Елена Налбантова се държи така нагло, т.е. има такова нескривано господарско-феодално самочувствие по причина на това че има яки връзки в Столичното РУО, а и най-вече заради това, че е съпруга на Юлиян Петров – председател на Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа".

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Благодарение на такова управление на образованието нивото му спада на минусови коти!

Иванка Топалова