Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 19 юли 2017 г.

Интересна и показателна дискусия по важен екзистенциален и човешки въпросЛюбомир Перчемлиев е поставил горния любопитен психологически и нравствен казус във Фейсбук, по повод на който казах следното:

Аз предлагам въпросът да се преформулира ето как, такова според мен е правилното поставяне на проблема (щото иначе се замазва неговата същина!):

Мухльо, лайнар или идиот е мъжът, изоставил влюбена жена, която по тази причина заради него се е превърнала в мъжемразка?

Това написах там. А там иначе тече интересна и показателна дискусия по зачекнатия екзистенциален въпрос, която можем да продължим и тук, при ваше желание, разбира се.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Ами така ще е, като нейният любим е гей.
Огнян Мечков, психоаналитик

Анонимен каза...

Ако се съгласим с г-н Мечков си е чиста глупост ...