Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 17 юли 2017 г.

Ще повтарям тази истина докато я разбере и приеме всяка бетонна или дървена българска глава!



Под "бетонна или дървена" глава разбирам, естествено, немислещата българска глава, не някоя друга.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

8 коментара:

Анонимен каза...

абе,другарю грънчаров!вие –ти!имал ли си проблеми с цигани и мафиоти през 80–та година?!та до 89!!или трябва да се пише нещо заради нечие подлягване?!

Stefan Angelski

Анонимен каза...

Ангеле,това го говоря от 90та година.

Alexandar Koshnicharov-Gibi

Анонимен каза...

Проблемът е как да ги изгоним от управлението на държавата...

Любомир Перчемлиев

Анонимен каза...

Знаеш в Украйна как ги изгониха.

Alexandar Koshnicharov-Gibi

Анонимен каза...

Най-интересно че секи вторий на фейсбук знае проблемите и дава съвети! А истината е закрита на 10 котинара и никой не може да га намери! Махаш комунистите, ченгетата, мафиотите!? Гарантирам че ще са намерат други същи само че с други имена!
ПРоблем не в комунистите или ченгета! Тиа е по дълбока!

Эдуард Кара

Ангел Грънчаров каза...

Кажи тогава какъв и кой е проблемът - истинският проблем! - на България де, многознаещи дървени ми "философе"?! :-) Или тя твоята е като оная на шопа, дека казал: "Не е така, знам, че не е така, ала не знам как е!", твоята е абсолютно същата! :-) Аман от всезнаещи празнодумци!

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров Ангеле ти сам си даде прозвище! Наистина си "Дървен философ" Който "много" знай и много дава акъли той наистина нищо не знае!
Това исках да ти намекна а ти не разбра от начало и начеваш пак да мъдрстваш по човешкиа начин!

Эдуард Кара

Ангел Грънчаров каза...

Эдуард Кара Ти мен ме остави, гледай само себе си. Много тъпо бягаш от крайно неприятния въпрос, който ти зададох: кажи сега, като се поуспокои, кой все пак е големият и истински проблем на България? Дай някаква дълбока мъдрост, добита от теб по "нечовишкия начин"! :-)