Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 11 август 2017 г.

Благодарим ти, МОН, че мислиш вместо нас, благодарим ти за повишението на учителските заплати: за парички сме способни да понасяме всякакви унижения!

По повод на миналогодишното памятно министерско-чиновническо "мероприятие", наречено "Национален учителски събор", проведено тия дни в София, на Арена Армеец.

ОЩЕ в #реформаMyAss, подготвено от Явор Ганчев

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Прекрасно е, че увеличиха заплатите на учителите. И ние сме хора.

Анонимен каза...

Сигурна ли сте, че сте "хора"? :)))))

Анонимен каза...

Простете, а човеци ли сте - щом сте "хора"?

Анонимен каза...

Да. Учителите трябва да получават големи заплати.