Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 14 септември 2017 г.

СКАНДАЛ: В любовният "ВИП-брадър" я нема Кобилкина - искаме си жрицата на любовта Кобилкина!


Даже журналистическата ни звезда (съзнателно този път отбягвам кавичките!) Valeria Veleva, представяте ли си, прочувствено се е провикнала във Фейсбук:

Бойкотирайте тази отврат ВИП брадър! Не ги гледайте! Съхранете душата си!

На което ми се наложи да реагирам ето как:

Да, ама у нас шоуто се казва "ВИП-брадър", а не "Биг-брадър"! :-) У нашето шоу е пълно със... "звезди", шоуто ни е "звездно"!

"Звезда" до "звезда", порой от надути "звезди". Устите на звездните дами са пълни със силикон и по тази причина приличат на човки, специално направени така, че да могат да правят великолепни "звездни... свирки"! Кеф!

"Звездните" джентълмени пък (човек не знае къде вече да сложи кавичките!) се стараят да имитират походката на английски лордове - за да подчертаят не само "аристократичната" си важност, но и селяндурската си парвенющина. Всичко е автентично нашенско, т.е. - безкрайно тъпо. Вижте какви са им разговорите, на фона на останалите даже Сашка Васева изглежда умна!


Шоуто е прекрасно - за да видим непосредствено още един инструмент за видиотяване на и без това предостатъчно видиотената ни нация. Аз лично гледам на тази телевизионна идиотщина от такъв ъгъл.

Ке се кефим докато се превърнем в пълни идиоти, а "лорд" Евгени Минчев ще ни бъде "моралният", с извинение, стожер! Патрашкова ще ни учи на възпитание и, опази Боже, на "добрата" и на... "честност"!

В шоуто е пълно с разни "кифли", които, майчице мила, щели да ни посветят в "тайнствата на любовта"! Как можаха Кобилкина да не извикат?! Това е скандално, искаме си жрицата на любовта Кобилкина!

Как може некъде да се хортува за секс и за любов и там да я нема великата Кобилкина?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че е истинско безобразие това, че вие, пловдивчани, гледате безучастно и оставяте 84-годишната баба Марийка да продължава да спи шести месец на улицата, на голата земя! Това е страшен грях, за който ще си платите - ако не се вразумите час по-скоро! Помогнете, моля ви се, на тази стара жена, изпаднала в беда, направете нещичко да й съдействате да си намери подходяща квартира, направете това добро, моля ви се!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: