Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 15 септември 2017 г.

Крайно време е за бунт и за борба срещу разпищолилата се на държавната трапеза мутро-мафия!


Аз също смятам, че е крайно време за бунт и за борба срещу безобразията на мутро-мафията! Време е да излезем на улиците, пеейки марша на най-великия български държавник Стефан Стамболов:

МАРШ

Не щеме ний богатство,
не щеме ни пари,
искаме свобода
с човешки правдини.

Напред, напред,
на бой да вървим!
Доста сме стоели,
стига да търпим!

Доста сме лежали
в робски пелени,
време е да станем
свободни хора ний.

Напред, напред,
на бой да вървим!
Доста сме стоели,
стига да търпим!

По повод на:

Ilian Vassilev: Дами и Господа, ако усещате, работата отива на бунт. Колкото да ми е европредседателско, то не може да бъде гаранция за оставане на правителството на власт, при тези безобразия.

Говоря за тоталния рекет, който групата на Пеевски в правителството, при съдействието на гипсирания Борисов, упражнява върху ВПК, върху банковия сектор, върху икономиката като цяло, върху медиите и най-вече върху съдебната система. Хората от фирмите ЕМКО и Дунарит ще направят голяма грешка ако престанат да протестират.

Като зная колко трудно се завоюват пазари и експортни позиции, при толкова ужасна конкуренция и постоянна намеса на конкуренти във вътрешната ни политика, стигам до заключението - че Кой? е тръгнал на последен отчаян щурм.


Не може Цацаров да защитава интересите на МИГ като обвинява Ненчев, а сега да блокират износ на българския за стотици милиони и да смажат българската отбранителна индустрия в услуга на Русия, само защото сме проникнали на неин пазар. Индия в момента прекратява договори с руския ВПК, включително и стратегически доставки на самолети. Изводът е, че в момента или тече или е осъществен преврат, който ще доведе до спонтанен бунт и размирици. Точно това, което се включва в руската доктрина за стимулиране и управление на хаоса.

Още ли Борисов отрича, че това не част от разговора му с Решетников. Ако ГЕРБ не си реши вътрешните проблеми в най-скоро време и не разберат, че Борисов вече е "пленен", той ще ги завлече вкупом до дъното.

Повтарям, протестиращите от тези заводи част по-скоро да идват в София - тук ще срещнат подкрепа!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че е истинско безобразие това, че вие, пловдивчани, гледате безучастно и оставяте 84-годишната баба Марийка да продължава да спи шести месец на улицата, на голата земя! Това е страшен грях, за който ще си платите - ако не се вразумите час по-скоро! Помогнете, моля ви се, на тази стара жена, изпаднала в беда, направете нещичко да й съдействате да си намери подходяща квартира, направете това добро, моля ви се!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Споко, дори и Прас да стане Премиер, вас (нас) да ни изселят, и да върнат Чл.1 за БКП, Раята ще си мирува, ще плющи шкембе с бира и тананика поредната Чалга помия!!! Та мислете за място в Чужбина от където да се води борба!!!

Tihomir Batolski

Анонимен каза...

Предполагам знаете, че подстрекаването към бунт е незаконно.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, а по Вашата логика излиза, че Ботев и Левски,и останалите им съратници са били "престъпници"? Как е възможно да сте толкова реакционно настроена, Вий, другарко, сте враг на человеческия прогрес??!!