Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 16 октомври 2017 г.

Гледахте ли интервюто на Иван Костов?



Иван Костов: 50% шансове за разпадане на ЕС

Кратък мой коментар: Напълно разбирам премиера-реформатор. А го разбирам защото съм преживял сам нещо подобно на това, което той преживя. Мен също са ме плюли доста: който поиска нещо да промени у нас и особено пък ако дръзне да го променя на дело, на практика, на него злотворните сили на статуквото ще му разгонят фамилията даже!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Ursus Major каза...

Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера! Бай Ангел Тъпунгера!

Анонимен каза...

Не правете сравнение между Костов и сегашните ни политици, защото ще Ви налегне огромна тъга. Не само управници, но и лидери в дясно.
Колко от тях като напуснат постовете си остават потребни и търсени и могат да си изкарват хляба с мъдростта и опита си.

Труден характер, разочаровал е вероятно доста хора - но преди да го критикувате, оценете средата и гравитацията на "ценностите".
Ако не можете да разберете защото хората се оттеглиха от активен политически живот и оставиха посредствеността да ни управлява - това интервю Ви дава отговорите.

За това като ме питат защо не искаш да влизаш в политиката мълча, защото отговорите няма да харесат на тези, които питат.

Хората с демократични нагласи, които и сега са мнозинство - изоставиха подобни лидери, оставиха ги да консумират последствията на своята различност - лично и семейно, докато "подкрепящите" предпочетоха да се занимават с тривиалните въпроси на оцеляването и на собствения личен успех.

Ще го кажа още веднъж на новите лидери - усилията Ви не трябва да се насочват към срещи и формати за единодействие на отделните партии, съюзи и сдружения, а в това да правите политика по темите, които хората трябва да знаят, чрез позиции всеки ден и колкото трябва.

Върнете доверието и заслужете вниманието - след това винаги може да се организира формат с който да се участва на избори или от чието име да заявите легитимни претенции на власт.

Ilian Vassilev