Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 29 ноември 2017 г.

Първият мултак на републиката, видният гербовак Вежди Рашидов обиди на 100% нацията ни: не сме били ставали "за чеп за зеле"!!!



"Тук остава онова, дето не става за чеп за зеле и това не е добре за държавата!"

Вежди Рашидов, бивш Министър на културата и настоящ депутат от ГЕРБ!


"Има нещо изместено в нас. Ние сме изтървали границите на свободата и сме отишли в други граници. И това е нашата драма и ще бъде нашата драма. Това ще пропъжда все повече хора. Докато ги образоваме, ние ги образоваме добре, ние, държавата инвестираме много пари в образованието на децата. Ние създаваме квалифицирани кадри и ги изпращаме да служат на друга държава и да плащат данъци на друга държава. Тук остава онова, дето не става за чеп за зеле и това не е добре за държавата. Това е пътят на закриването, унищожаването на една държава." Това заяви депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов в интервю за БНТ.

Той каза, че синът му не живее в България, защото дъщерите му били тормозени в училище заради медийния образ, който бил изграден на Вежди Рашидов. "Сериозни култури и държави са загинали, така че да не си правим илюзии, че малка държава като България ще издържи", отбеляза той...

... "Обичам свободията, а не свободата. Искам да се върна към амплоато си на творец..." (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

КРАТЪК КОМЕНТАР: Между другото - да отбележа най-напред това! - приказките на мултака за "доброто образование", което държавата била давала на децата ни, е ЛЪЖА. Няма такова нещо, разбира се, напротив, много е лошо образованието на децата ни.

А иначе да добавя и това: с изказването си за "чеповете за зеле" Веждю обиди избирателите на ГЕРБ най-вече: точно това дето остава избира ГЕРБ и "опонентите" им БСП): чеп за зеле избира чеп за зеле! :-)

Във връзка с изказването на видния гербовак (и носител на почетната титла "Пръв мултак на републиката") Веждю Рашидов, имам предвид ето това негово изказване: "Тук остава онова, дето не става за чеп за зеле..."

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

5 коментара:

Анонимен каза...

Мултачето мощно се ...b@vа с нацията!
Обаче от алкохолици не се обиждам, колеги "НЕ-ЧЕПОВЕ-ЗА-ЗЕЛЕ"!

Анонимен каза...

След суджука, идва ред на дамаджаната! :-)

Ангел Грънчаров каза...

Добро утро, дами и господа "НЕ-ЧЕПОВЕ-ЗА-ЗЕЛЕ"! :-) Как сте, как се чувствате след тъй ласкавата оценка на премиерския любимец?

Анонимен каза...

"Лош мат`рьал", "дебили", "за чеп за зеле не ставате"... Такова е мнението на избраниците ви. Народееее???????????? Няма ли да се събудиш най-сетне?!

Ангел Грънчаров каза...

Всъщност нямаше ли да е по-обидно ако умникът Веждю беше благоволил да отсъди, че СТАВАМЕ за чепове за зеле?! :-)