Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 9 ноември 2017 г.

За пари нашенските русофили са способни родната си майка да продадат, камо ли пък народа и страната си!



Ilian Vassilev: Мисля, че депутатът Иво Христов е пътник като парламентарист. Въпрос на време е БСП да се сетят, че човек, който нарича 80 процента от българите дебилни, не е точно актив. Как с подобен българомразец ще се явят на избори? Може, но ако изборите са в Русия. И там не съм сигурен, че подобно "хейтърство" ще се насърчи. Да не говорим, че достатъчно много мои познати руснаци недоумяват какво цели тази "инициатива" на МИД? Все сошли с ума? Защото резултатът е плачевен за Русия.

В същност Христов е анти-депутат - не се чувства удобно в тази роля. Самопричинените вреди от русофилството. Да не мъчи публиката, Партията си и Парламента, хайде по-живо, по-здраво. Ресто, не става. (...)


Кратък мой коментар: Смятам, че "тъй умният" комунист Иво Христов изобщо не се е "случайно изпуснал" да нарече 80% от българите дебили (и да защити руската позиция), а е взел добра сума пари от руснаците за услугата, която им направи (вярно, услугата му е мечешка - щото се престара в близането на руския ботуш!). Интересно ми е защо никой не стигна до това толкова близко до ума и така логично обяснение. (В интерес на истината само Иво Инджев намекна за такава възможност, наричайки го рублофил: виж Един оскотял нашистки рублофил нарича българите дебили; снимката на очевидно дебилизирания рублофил е на Иво.)

За пари нашенските русофили са способни родната си майка да продадат, камо ли пък народа и страната си!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: