Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 8 ноември 2017 г.

Отговорът на баронеса Тачър на въпроса "Кога човечеството ще се спаси от варварството, наречено комунизъм?"




Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Само с говорене комунизмът няма да си отиде. Може би той ни е увредил безвъзвратно. Българинът отдавна е забравил какво е свобода и какво е национална гордост.

Lidia Borisova

Ангел Грънчаров каза...

Дано не сте права, дано не ни е увредил безвъзвратно. Дано има начин да се освободим от бесовщината на комунизма - и на комуности-комуноидите.

Анонимен каза...

Да се чуди човек колко много хора, които са преживели периода преди 10.11.1989 са с толкова трогателно-умилителни спомени - всички са имали работа, живяло се е спокойно и т.н., дали това не е ефект от някакви технологии за масово психологическо въздействие?
Равена Стойновска

Анонимен каза...

Кога ли? Когато прогресивната част от човечеството открие причината която поражда и подържа комунистическия манталитет и начин на живеене, и положи огромни усилия да отстрани , да премахне тази пораждаща го причина. Комунизмът е зло, огромно зло, но да се противопоставим на злото директно, е безрезултатно, даже е вредно. Злото се подхранва и засилва от емоцията и енергията която предизвиква в отсрещната страна. По добре е да вървим успоредно с него, но не напред, а назад, назад към причината която го поражда. Открием ли причината, оттам нататък всичко е въпрос на технология и политическа воля за отстраняването и.
Томи Томев.