Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 28 ноември 2017 г.

Една народополезна инициатива от преди пет години



"Кастинг" за определяне на участниците в телевизионно предаване по модела "Дискусионен клуб" в ПО-тв. Публикацията е от 28 ноември 2012 г.

Сами виждате откога е тази публикация във фейсбук, която системата ми е предложи тази заран - като спомен от преди пет години. Сега искам в тази връзка да кажа следното:

Което се прави по посока на демократизацията на отношенията в различните сфери на живота ни винаги е народополезно. Колко жалко е обаче, че ний самите не се подкрепяме?! (Има ли смисъл в тази връзка да казвам нещо, което и вие самите се досещате: тази народополезна инициатива беше успешно провалена от директорката на пловдивската ПГЕЕ, която вече беше встъпила в безжалостна битка с тъй неприятния й и толкова инициативен учител по философия и гражданско образование.)

Понеже ний самите (имам предвид нас, българите, нас, гражданите, нас, личностите!) помежду си изобщо не се подкрепяме, затова единствената ни надежда вече е само Божията помощ! :-(

Ама май дори и самият Бог не може да помогне на тия, които помежду си не се подкрепят, които не си помагат.

"Помогнете си сами - и тогава и Бог ще ви помогне!" - така си позволявам да префразирам известната поговорка.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Ursus Major каза...

Абе, тъпунгер, за тия 5 години желаещи да се включат в тъй чудесната ти и полезна инициатива така и не се появиха, а?

Анонимен каза...

Другарката Ментекадър-Анасссссстассссссосссссова пак не си пила хапчетата и затова пак почна да бълва жлъч и отрова! :)))))