Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ провеждаме следните курсове: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо учим? (Заключителна част) ФИЛОСОФИЯ: М...

сряда, 15 ноември 2017 г.

Аджеба, колко все пак е чел госин Премиеро?!Госин Премиеро, опонират ми феновете му, бил "пълен отличник от соца" и по тази причина бил чел много, не само "Винету"; ето какво им отвърнах по този повод:

Ако Боко беше прочел нещо повече от "Винету", то това непременно щеше да му проличи. Но не му личи, ерго, не е чел нищо друго.

Но пък за сметка на това му личи, че е научил твърде много безценни табиети от мутрите и от бандитите...

ДОБАВКА: Горната ми реакция е по повод на ето тази моя реплика във Фейсбук (може да се проследят коментарите там ЕТО ТУК):

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: