Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 29 декември 2017 г.

Еднокнижният бил... многомилионно или хилядно-милионно банкнотен!



Бойко (Борисов), който твърдеше, че има само 29 300 лв., се оказа с $3,8 млрд. в офшорни сметки!

3.8 млрд. долара струват акциите и авоарите на премиера, които журналистите от „Досиета от Рая“ са разкрили на Каймановите острови. Според данните им Борисов притежава активи във фондове, които имат акции в най-големите световни корпорации като Google, Apple, Facebook, Toyota, Walmart, Samsung и много други. (От фейсбук-страницата на Райна Йорданова)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Не е първото противоречие между думите и делата на "великия" Бойко, лошо е че от това всичко страда бедният ни народ. Все повече се увеличават хората, ровещи по кофите, за да осигурят съществуването си. И за най-голямата му заслуга в международен план се счита "посредничеството" между Ердоган и Европа и твърдението на неговата посланничка Неински, че турците не са поробители, а наши приятели. Има бг-поговорка: "Пази боже от приятели, от враговете и аз сам ще се пазя". (особено от приятели с такъв предводител|. Нищо против нямам, българските турци принадлежат на българската нация и са ни приятели. Нямам против и противниците на Ердоган да са ни приятели. Но да се хвалим с приятелство с Ердоган с неговите амбиции за Велика Турция, мисля, че не е най-подходящото "приятелство".

Иванка Топалова-Асса