Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 30 декември 2017 г.

За съзнанието на всеки отделен човек се води битка и дори война!



Време е да се откажем от мантрата "Комунистите и ченгетата са виновни за всичко!". Ще се оправим когато почнем да казваме, че ние, гражданите, сме отговорни за всичко. Като все казваме, че някой друг е виновен, това е показател, че сме се отказали от участие в процесите, а пък това именно е предпоставка въпросните ченгета-милиционери-мутри и комунистите да вземат надмощие. Щото в природата празно пространство няма.

Няма ли ги гражданите, отказали ли са се гражданите от задълженията си, тогава именно ченгетата и комунистите или общо казано мафията се разпищолва. Без критично мнозинство от свободни, т.е. отговорни граждани страната ни няма да има напредък, а ще почне да се връща в мрачното минало на комунизмо-социализма и на ченгесарската путинщина.

Как обаче да се роди това критично мнозинство от свободни и отговорни граждани? Ами както винаги и ставало: тия демократични граждани трябва да бъдат възпитани. За съзнанието на всеки човек трябва да водим борба. Не му ли помогнем да осъзнае свободата си, това значи, че психиката му е станала податлива на комунисто-ченгесарските внушения, подавани му от намиращите се под техен контрол медии.

Да, за съзнанието на всеки човек се води битка и дори война! Нито един човек не бива да го оставаме да пропада със съзнание, пленено от комунисто-ченгесарките лъжи.

Нека да работим усърдно на тази буренлива нива на човешките души през новата 2018 г. Поврат ще бъде възможен само след като все повече хора почувстват у себе си отдаденост на свободата, на свободния и отговорен живот. И това ще се отрази мигновено на поведението им. А личният пример е най-заразителен.

Вие лично действителен борец ли сте срещу тиранията на разпищолилата се ченгесарско-милиционеро-мутренска мафия? Какво направихте в тази посока напоследък - освен само да мърморите недоволен в нета? ДЕЙСТВИЯ някакви предприехте ли? Кога за последно ходихте да протестирате срещу някое безобразие и беззаконие на разпищолилите се управници? Подкрепихте ли някой, който реално се бори, който нещо прави за промяната към по-добро? Или само сеирджийски гледате как мутрите го доубиват?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: