Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 13 декември 2017 г.

Директорката на пловдивската ПГЕЕ получи мощна подкрепа за беззаконията си от родното ни "правосъдие"!



Гражданско дело 7330/2017 - Решение - 12-12-2017

Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

  4327                                   12.12.2017 година                                  град Пловдив

В  И М Е Т О  Н А  Н А Р О Д А

ПЛОВДИВСКИЯТ РАЙОНЕН СЪД, гражданско отделение, І граждански състав, в публично заседание на двадесети ноември две хиляди и седемнадесета година, в състав:

                                                                  ПРЕДСЕДАТЕЛ: АНЕТА ТРАЙКОВА
                                                                  
при участието на секретаря Цвета Тошева, като разгледа докладваното от съдията гражданско дело № 7330 по описа на съда за 2017 г. и, за да се произнесе, взе предвид следното:

Предявени са обективно съединени искове с правно основание чл. 344, ал. 1, т. 1, т. 2 и 3 от КТ вр. с чл. 225, ал. 1 и ал. 2 от КТ, и чл. 86 от ЗЗД.
С исковата молба ищецът А.И.Г., ЕГН **********, с адрес: ***, е предявил против Професионална гимназия по електроника и електротехника /ПГЕЕ/ - Пловдив, БУЛСТАТ 000454907, с адрес: гр. Пловдив, ул. „Пещерско шосе“ № 26, представлявано от * С.А., обективно съединени искове, с които се иска да бъде признато за незаконно уволнението му, извършено със заповед за прекратяване на ТПО № */23.03.2017 г., с която трудовото правоотношение между страните е прекратено на осн. чл. 328, ал. 1, т. 5 от КТ, поради липса на качества на работника/служителя за ефективно изпълнение на работата, да бъде възстановен ищеца на заеманата преди уволнението длъжност „***“ с място на работа гр. ** и да бъде осъден ответника да му заплати обезщетение, както следва: за периода от 23.03.2017г. до 23.09.2017 г. обезщетение на осн. чл. 225, ал. 1 от КТ за това, че е останал без работа вследствие на незаконното уволнение в размер на 6555 лева, ведно със законната лихва върху сумата, считано от подаване на исковата молба – 19.05.2017 г. до окончателното изплащане. Претендира разноски. (Прочети ЦЕЛИЯ ДОКУМЕНТ)

ДОБАВКА: В този момент няма да коментирам нищо, просто ви предлагам да чуете ето тази песен (тя казва всичко, тя изразява моите емоции в този момент!); апропо, борбата продължава, наистина не съм очаквал победата да е бърза или лесна (в нашенските родни условия, в които всичко е тъкмо наопаки на нормалното, на разумното, на доброто, това е напълно невъзможно!):



Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Пътят до Страсбург е далечен, но ако го извървите, ще победите!
В корумпирания бългаски съд спазването на законите е случайност,
a да успееш да защитиш правата си е равно на 6 от тотото.

Анонимен каза...

Странно, че всички протоколи са слес идването на директорката на власт.

Анонимен каза...

Подяволите, не очаквах... и не разбрах, че имало решение вече.

Николай Близнаков

Ангел Грънчаров каза...

Аз също разбрах късно снощи, като се върнах от срещата ни за образованието. Неприятно е, но борбата продължава. Няма как тази борба да бъде лека или бърза. Разбира се, че ще обжалвам решението. Ако се наложи ще извървя пътя до Страсбург. Живот и здраве да е само! С Божията помощ правдата ще вземе своя реванш дори и у нас!