Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 31 декември 2017 г.

Гротеска, пародия или само резилище?



Или може би сюреалистична пародия? Или непостижим абсурд? Или пълно резилище?

Все пак способни ли сме сами, съвсем самостоятелно да съсипем Европейския съюз? Или ни трябва помощ и от страна на братята сърби и македонци?



Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Ама ние май го съсипахме. Отидох в Барселона - Каталуния се отдели. Сега съм в Англия - бързат с Брекзит. Бях в Германия - забулените водят по 10 деца след себе си. В Рим има толкова цигани, че и са неразличими от италианците. Във Франция е стпашно - нашите ,,братя" са на цели катуни, а мароканци и скакалци - пълно. Навсякъде мръсно, ужас! Във Виена - всичките просяци и джебчии на Щефан плац, на Пратера и около спирките на метрото са наши! Само председателство ни липсваше, ама нямаме нужда от македонците - и сами га можем!

Gergana Dzivkova