Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 12 януари 2018 г.

Защо Костов не беше поканен на церемонията по откриването на европредседателството









Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Решението за влизане в ЕС тогава изглеждаше добро, но впоследствие се оказа явна ошибка. Костов, разбира се, тогава не можеше да знае, че ще се окаже така.
Добре, че в България евроскептицизмът е силен.

Ангел Грънчаров каза...

Другарке, Вие рускиня ли сте? (Пишете "ошибка", такава дума нема в българския език.) Освен че сте рускиня, сте и дебилка или лъжкиня: в България "евроскептицизмът" е "голям" само във фантазиите на рубладжиите. Вие да сте чула за някой българин, който да е емигрирал в посока към Матушката? :-) Все в Европа и в Америка емигрират. Това на "евроскептицизма" им се дължи явно, така ли? :-)

Анонимен каза...

Налага се да ви уведомя, че Америка не е в Европейския съюз. Четете повече

Ангел Грънчаров каза...

Добре пък че ни казахте, другарко. :) Ние си мислехме, че Америка е в Европейския съюз. Леле, колко сме се объркали?! Какво щяхме да правим без вашия акъл, другарке?

Анонимен каза...

Защото целият български народ мрази тая презряна драгалевска твар!!!!!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, не е истина, че "целият български народ" мрази Костов. Не е истина, че целият български народ се състои от дебили.

Аз примерно също съм от този "цял български народ", пък не мразя Костов. А Вие лично защо толкова мразите Костов, та го наричате "презряна драгалевска твар"? Какво толкова лошо Ви е направил той лично, та чак го "презирате"?

Може би защото съсипа тъй милия на сърцето Ви комунизъм ли? :-) С интерес ще очаквам отговора Ви. Само гледайте да не ме затрупате с лъжи. Кажете истината, другарко. Истината ми е интересна само.