Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 29 януари 2018 г.

Кога излизаме на протест срещу разпищолилата се съвсем мафия начело с триумвирата Борисов-Пеевски-Цацаров?



Боже, каква скука от прокуратурата с елементарната пиар-въдица на проверките?! Медиите веднага угодническо извеждат на първа страница проверките. А вчера Люба Кулезич извади списък, който по всякакъв стандарт е равен на атомна бомба - защото изкара на показ цялата гнилост и мащаби на проказата в българския "елит" - не само тези които управляват, но и тези които ги обслужват. Двама герои - социолози - които реализираха руски сценарий с избора на Румен Радев, дипломати, банкери, експерти - и това е само върхът на айсберга. Всички се потопиха и "ни лук яли, ни лук мирисали".

Тотално мълчание - нито една централна медия не смее да вкара този скандал в новините!

Вместо да обясни защо и как Делян Пеевски е давал по сто хиляди евро на главния прокурор (някой да не вярва на Цветан Василев че това е истината?!) прокуратурата хвърли захарно петле на публиката, че за пореден път ще проверяват луксозни коли и имоти - за n-ти път. Че ще погне омразните на народа изедници!

По-добре прокуратурата да се скрие вдън земя, защо тя съзнателно потулва престъпленията на главни действащи лица - и особено на тези, които са се облажили от баницата КТБ. Това е дефиницията на понятието корупция - при това гранд корупция. А ни залъгват с дребни схемички. Защото никой не вярва, че Цветан Василев е правил личен бизнес, без координация и по поръчение от горе. Ами достатъчно е да разпитат Александър Сталийски и да изкарат схемите в които той е участвал. Но ще стане ясно за едни намеси от горе и нещата ще излязат вън от контрол.



А тези, които са получили пари "на ръка", са само нищожна част от целия списък - все пак става реч за над 200 милиона лева. Разкритите имена да не се правят на "ударени" - в чужбина, в банята, под водата... Може да не са разписвали документи, но има свидетели. Пък и начин да се установи дали лъжат.

Някой изненадан? Едва ли. Но със сигурност не сме подозирали дълбочината на покварата. Докато ви занимават с глупости и отвличат вниманието с джендъри и трети пол.

Не виждам никакъв друг по-голям мотив за протест от тези разкрития. И ако мълчим, ще заметат следите - помнете ми думата. Те не искат да има осъдени по КТБ, а да потушат и затворят скандала.

Гледам на протестите с голяма надежда, особено ако включат въпросите за грандкорупция, за парите под масата, които са давани от Делян Пеевски на главния прокурор, за участието на Борисов в тези схеми, ако се постави ребром въпроса - ЗА ЦЯЛОСТНА И ТОТАЛНА СМЯНА НА ВЛАСТТА.

Ilian Vassilev

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

8 коментара:

Анонимен каза...

Когато цъфнат налъмите - на Св. Мукавей! Хахахахахахаха

Анонимен каза...

Нещо ме напушва смех от BG новините и не моем да се воздержaвам... Ще проверяват богаташи, мамата си трака, абе братя, да не е пак 9.9.1944??... И а ги фанахме теа кръвопийци, всичките y Белене, имаме мноо роми, 20 Шахоциганина ще ликвидират народните врагове ексклузивно... Ехооо, не бяхте ли в Европа? Там да сте чули да гони някой някого че имал кола? Данъчното си работи тихо-тихо, но в BG имат носталгия по манифестации и аутодафета на врагове... Ужасен народен враг с Бентли ще бъде хванат и разобличен на “Витошка”, но о проблем - нема как да го застреляме... Тоя целия ви фишек прилича на известната съветска картина: Работници разобличават враг на народа - една глупава тълпа скупчена около един, това е достатъчно за разстрел... Ех сладки будьоновски времена... А тая Европа как ни спира и само ни повтаря да не крадеме, ама това е по-лошо от турското робство, знаете ли... Там си крадяхме като се ядосаме и ъпсетваме, ок... Ама сега наскачаха джендъри и ума ни се обърка, не че и преди беше в ред де, но това ни се вижда любов към ближния, чули сме че имало тайно учение християнство, проповядвано на китайски у нас, та там се казвало - обичай ближния си, а това включва и джендъра, ок... Абе кво е тва джендър, да не е гренадир, тва е войн... Той воюва да сме равни с жените, стига са ни мачкали в майка Бълхария, откакто Тодор Живков издигна ролята им да се развеждат ако съпруга заживее с друга, имаше и затвор три години, тогава се снишихме, ама сега по едно време видяхме че имаме хуй... Но се появи истанбулската конвенция, какво по-добро от това турчин да защитава правата на жената, и ний го искаме, йей... Ей туй е то димукрацията, айде байгън, как ни обърква турскио мозак таa Европа, сиктир шафрантъ...

Анонимен каза...

АIG, президенто Pадев се развика на посланиците, че политиката на BG ще се определя в... BG?? Абе говедо офицерско, осел кърски, как и поради что ти никогиш не си чел история и не си разбрал досега, че никога, ама никога политиката на BG не се е определяла от такива стълпо-дръвници като теб... Тя винаги се определя отвън - Сан Стефано, Берлински конгрес, 1878 руснаци кикват турци, 1944 руснаци правят бай Ганьо червен мутант, 1989 света прави бай Ганьо син мутант и оттогава той смята че е екслклузивен (това знам че немате и хабер от понятие кво е, освен че е нещо просто велико, просто величественно)... А то не значи нищо друго, освен изключителен... Защо не си наричате новините изключителни? Предполагам защото са въшкарски... И тука идва ексклузивно, простиo народ из провинцията (6 милиона тъпи бълхàри, без ум за две стинки да идат в София) сричат и се спъват с таa дума, така още веднъж разбират че тва ексклузивно не е шега, шейтан е тва нeкакъв, пуснат от дебелата и глупава kат задник милионерша на Нова Телевизия, не се обиждайте, имаме и приятно лице - фльорца Гала ще отмие срама с предаване за фестивала на мушмолата в Италия и как да рисуваме с банани... Тя май иска банан ли, не знам... Мъжа й ръси бисери, той в чудо се видя с таa жена, дето го изтипоса кат магаре там, но тва е Европа, ок?... Поне в BG смятат така, и тва е нещо... Ама що харесват турски сериали, има нещо тайно в платката на матряла, хич не се сещам кво е, a?...

Анонимен каза...

Тотална смяна на цялото статукво! ЛУСТРАЦИЯ! Излизаме със сина ми двамина!Трябва да се учи на СВОБОДОЛЮБИЕ. Той е учащ.

Д-р Стефан Кючуков

Анонимен каза...

Излизам само ако протеста е СРЕЩУ ЦЯЛАТА НАЗНАЧЕНА ОТ ДС ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА, а не само срещу част от нея. И ще изляза ако протеста е радикален.

Александър Кошничаров-Гиби

Анонимен каза...

Ако....., ако..., ако... Докато има "АКО", нито един протест няма да е печеливш.

Райна Йорданова

Ангел Грънчаров каза...

Остава някой да каже: излизам да протестирам ако... някой донесе на протеста топла баница и почне да я раздава, а пък на мен даде най-голямото парче! :-) Глупости на търкалета!

Анонимен каза...

Вие, може би нарочно/с изследователска цел се представяте като крайно наивен - почти всички протести имат част - или целият протест е съставен от платени протестиращи от 20 до 100 лева на акция - в зависимост от задачата и риска - ще има ли вероятност за арест поради изисквано от поръчителя агресивно поведение към полицията и др. Набирането на протестиращи е от квартални организатори, които делегират правенето на списъци с участници на конкретни лица - на пазари, кръчми, различни клубове и заведения, където се срещат индивиди, които за такива суми са съгласни да участват. Има сборни пунктове, там се дават указания и материали - плакати, свирки, някакви други аксесоари - ако е необходимо. Цялата организация се извършва от фирми, които работят с различни партии и организации, с договор - както е за статисти в киното или фирмите за тролове в нета, плащането, разбира се, е след успешно изпълнение на услугата. Понякога има и "бекграунд" платен от същата фирма за медийно отразяване, но обикновено това се прави от поръчителя.
P.R. expert