Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 8 януари 2018 г.

Кой в тази държава има властовия ресурс за да изпрати на едно място Главен прокурор, Главен следовател, Главен секретар на МВР?



Наблюдател: Въртят ми се няколко въпроса?

– Защо никой все още от българите, служили в чуждестранния легион не е потвърдил, че Росен Ангелов е изкарал там подготовка и е служил в него?

– На кого е удобно да се прехвърли всичко на един рецидивист, със счупено огледалце за обратно виждане?

– Кой в тази държава има властовия ресурс за да може да изпрати на едно място Главен прокурор, Главен следовател, Главен секретар на МВР и още няколко главни, специализирани полицейски сили и специалните армейски части на МО, лека и бронирана тежка полицейска и армейска техника?

Все ми се ще да е я вицепремиерът по силовите министерства и върховният главнокомандващ, ама не би!

Ако някой може и ако обича да ми отговори.

Софиянец: Колеги, случаят е решен! Родната милиция ни пази! Р.А. е самоубит успешно, всичко е наред! Въпроси? Нема.

Владимир Даскалов: Пълнителят на 22 кал. пистолет е с вместимост 10 патрона (или може би единадесет). Седем са в главите на жертвите и кучето. Обаче повечето от тях са "надупчени" с "по няколко" изстрела, след което следват поне пет "контролни". Значи в стая с шест жертви и куче си е позволил дори да смени пълнителя и да продължи да стреля. Ако не е професионалист. цялата стая би трябвало да е надупчена с куршуми, осеяна с гилзи и оплискана с кръв. След което "размества труповете и почиства местопрестъплението" според доклада на полицията.

Райна Йорданова: Откарва Кети в гората и я хвърля в кладенеца. След това, СПОКОЕН (според думите на работодателя му) си пият биричка - вместо да се скрие след такова престъпление!

Гледайте си председателството и си пийте ракията с благодарствени слова към Правителството на Калинките.

Райна Йорданова: “За връзката му с Кети е знаела само майка ѝ, която също е убита.” Тук си задавам логичния въпрос: ако за въпросната връзка е знаел само един човек, а той е бил убит, как МВР са се сдобили с тази ценна информация?

Ангел Грънчаров: Как ли? Ами просто е: в МВР използват услугите на... ясновидци, врачки и гадатели. Само по този начин може да се разбере кой е убиецът без изобщо даже да се знаят мотивите за самото престъпление! МВР сега тепърва щяло било да работи по установяването на мотивите за шесторното убийство - по думите на главния му секретар!

"... Работим по посока на мотивите на жестокото престъпление", каза още главният секретар на МВР."

Още не знаят мотивите на шесторното убийство, но вече не само намериха "убиеца", но и го ликвидираха! Похвална бързина! Нещо май некой ни прави на пълни дебили...

Снежана Хайдарлиева: Убедена съм, че този Росен не е убиецът. Истинските убийци никой не търси.

Полина Митова: Е, той 9 години се разхожда на свобода след като има излязла в сила ефективна осъдителна присъда за блудство с 12-годишно момиче. Сега го самоубиха и набедиха за извършител на деянието. Готово, убиецът е разкрит, делото се затваря. Да ама не! Не се върза нещо с логиката: тримата големи говорят три различни неща. Плитко скроено, господа, плитко! То пък бива бива ама чак пък толкова не бива!

Georgi Petrov: Такова убийство на шест човека (с контролен изстрел в главата!) не се извършва от ревност или психопатия. Единственото, което е ясно е, че са замесени мноооого, много пари. На всичко отгоре за убийството се разбира с два дена закъснение. Убиецът най-вероятно е вече на Карибите.

Ивелина Войчева: Ама кога се е самоубил тоя Росен деее??? Преди убийствата или след това? :-)

ФЛориан: Бахти демо-версията на менте-държава сме станали!

Любомир Перчемлиев: НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА. ОБАЧЕ ВСИЧКИ СЕДИМ И ГЛЕДАМЕ СЕИР!

Ivailo Petrov: Мотивите са съвсем други според мен, а и не само според мен! Държавата трескаво замита следите от нещо, което всички знаем че съществува, но се правим че го няма и не ни засяга.

Ruja Staneva: Аз... то, абе тълкова ли ни мислят за тъпи :(

Nikolov Konstantin: Един ден всички така трябва да си тръгнем. С шумозаглушител - тихо, скромно, но със самочувствие! ;-)

СИД: А Тиквата продължава да мълчи! За по-елементарен случай свика цял щаб!!!!

Весел Драков: Ще вземе да излезе, че и убитите и убиеца са се самоубили за да не се изложим пред чужденците! :-)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

Няма коментари: