четвъртък, 22 февруари 2018 г.

"На Агората..." от 15 февр. 2018 г., темата е: Как реагираме спрямо несправедливостите?Приятно гледане, приятни размисли!

А темата от ден, 15 февруари 2018 г., беше ето коя: Защо Бог продължава да ни щади?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Проблемът ти е , че четеш само на български и руски . Как си представяш някаква тъпа българска медия , че намира такава информация за робите в UK ?? Това са поредните мързеливи бг журналисти които просто превеждат чуждата преса .
Ето го оргинала :
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5366775/Three-men-facing-slavery-probe-police-raid-flower-farm.html