Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 28 февруари 2018 г.

В сайта "Петиция.ком" инициативна група граждани е започнала да събира подписи в моя подкрепа



Инициативната група граждани, която написа ИСКАНЕ до висшестоящите длъжностни лица на образователната институция в моя подкрепа, е разместила този документ на сайта ПЕТИЦИЯ.КОМ ето тук: Връщане на работа на учителя Ангел Грънчаров

За сведение на читателите на блога давам този пряк път до документа.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "Картаген" - имам предвид масовото безразличие към беззаконията! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

11 коментара:

Анонимен каза...

Има още една петиция, видяхте ли я: https://www.peticiq.com/197551 Подкрепете я непременно!

Анонимен каза...

Не си губете времето да отваряте горния адрес, подвизавал се Рамон Меркадер, ето, копирах го:

Предложения за възмездяване на дългогодишните заслуги
До ръководителя на Научния институт за изследване на тъпунгерите към БАН

До кмета на с. Тъпунгерово, Пловдивско

КОПИЕ: До г-н Бойко Борисов, Премиер на Република Тъпунгерландия



ИСКАНЕ

от инициативна група граждани



Господин Ръководител, Г-н Кмете, г-н Премиер,



Имаме честта да Ви предложим да номинирате г-н Ангел Грънчаров от Пловдив за носител на титлата пръв тъпунгер на Републиката. Неговите заслуги към тъпунгерството в свидното ни оточество ТЪПУНГЕРЛАНДИЯ са не оспорими: той е написал няколко вагона абсолютно непотребни на никого книги, за близо 40 години учителстване като преподавател по тъпунгерска философия е възпитал хиляди млади тъпунгери в преклонение пред най-голямата илюзия на тъпунгерите, именно свободата. Издава популярни тъпунгерски списания, вестници, води няколко откровено тъпугерски "образователни" блога. Той има заслугата да определи нашето социалистическо образование за НЕобразование, което също, както и да го погледнем, е голямо тъпунгерско постижение.

Г-н Ръководител, освен това ще се радваме право да наградите г-н Грънчаров с най-новата разработка на Вашия престижен научен институт, а именно, модифицирана тояжка за ровене по кофи с вграден кучегон. Ако желаете, като начало може да му изпратите безплатна мостра, та безработният г-н Грънчаров още сега да се убеди в полезността на откритието Ви.

Господин Кмете на село Тъпунгерово, молим да обявите г-н Грънчаров за почетен тъпунгер на село Тъпунгерово. Молим за новия лауреат на званието "Почетен тъпунгер на село Тъпунгерово" да поставите две нови кофи за боклук пред кметството, та почетния нов селянин на Тъпунгерово да има къде да си рови всеки ден. Боклуците в тия кофи следва да ги доставя специално за него една боклукчийска кола от престижен квартал на хилядолетния град Пловдив.

Г-н Премиер, молим да подкрепите евентуланата номинация на Научния институт за изследване на тъпунгерите към БАН и да предложите на Народното Събрание на Република Тъпунгерландия да почете заслугите на видния тъпунгер г-н Грънчаров и да го обяви със свое специално Решение за единствен носител на титлата пръв тъпунгер на Републиката - стига Вие самият лично да не се засегнете от тази наша толкова престижна номинация.

Ще се радваме да подкрепите нашите народополезни предложения!



С УВАЖЕНИЕ: (следват подписите на подкрепилите петицията)



Анонимен каза...

А кой е авторът на "истинската" петиция?

Ursus Major каза...

Ааааааааа, бай Ангеле, аз тая петиция не съм я писал, на твое творение ми намирисва, но подкрепям, подкрепям, тъпунгерите трябва да се подкрепят.

Анонимен каза...

"А кой е авторът на "истинската" петиция?"
Стилат - тва е човекат - в случая - г-н Грънчаров ще да е.

Анонимен каза...

КОЛКО СЪМ ЩАСТЛИВА, ЧЕ ПЕТИЦИЯТА В ПОДКРЕПА НА ГРАНЧАРОВ Е СЪБРАЛА САМО ТОЛКОВА МАЛКО ПОДПИСИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ НАРОДЪТ НИ Е УМЕН И ПРОЗОРЛИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И УСЕЩА ИСТИНАТА, А ТЯ Е ЧЕ ГРАНЧАРОВ Е НАИСТИНА ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, НАРОДЪТ ПОДКРЕПЯ ТЕЗАТА, ДОКАЗАНА ТАКА БЛЯСКАВО ОТ ДИРЕКТОРКАТА НА ТЕТА ГОСПОЖА АНАСТАСОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГРАНЧАРОВ НЕ СТАВА ЗА УЧИТЕЛ И НИЕ, СПЛОТЕНИЯТ ОКОЛО ДИРЕКТОРКАТА СИ КОЛЕКТИВ НА ТЕТА НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ВРЪЩАНЕТО МУ НЕ САМО В НАШЕТО, НО И В НИКОЕ ДРУГО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩАСТЛИВИ СМЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД НИ ПОДКРЕПЯ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ДВАЙСЕТИНА КОМПЛЕКСИРАНИ БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

То в самата петиция си пише кои са авторите на петицията в подкрепа на г-н Грънчаров. Четете преди да умувате.....

Грънчаров нали беше "пълен некадърник", как така "пълният некадърник" има стил?! :))))))))))

Анонимен каза...

Аз се подписах и на двете петиций! Веселба да става! :)

Анонимен каза...

Пише се "петиции", не "петиций"...

Апропо, защо лъжеш, че си се подписал, подписът ти го няма и в двете петиции :-)))))

Анонимен каза...

Единственото което помага в тия случай са едни дебели сини хапчета.

Анонимен каза...

Директорката Анастасова трябва официално да отговори на много въпроси на гражданите около нейното директорстване, примерно на тези:

1. Можеше ли глупостите, които тя направи, да се случат по времето на инж. Паунов - и защо по негово време такива глупости беше изключено да се случат? Как тя си обяснява този факт?

2. Не смята ли тя най-сетне сама да напусне директорското кресло след като доказа на целия свят, че директорската длъжност просто не и е по силите?

3. Имало ли е друг директор, който като нея е предоставял на съда решаването даже и на най-простите проблеми?

4. Това, че тя е рекордьор по загубени съдебни дела какво показва?

5. Щом няма обжалвана пред съда нейна заповед, която съдът не е отменил, то какъв извод можем да си направим за качеството на останалите и заповеди?

И т.н. Въпросите са много.....